torsdag 31 mars 2011

Viktiga datum

För mig är det viktigt att ha koll på viktiga datum. Framförallt när vänner fyller år, årsdagar, bröllopsdagar och andra roliga dagar som man kan fira. Jag passade på att göra ett alldeles eget album där jag spar mina viktiga datum så att de inte glöms bort.

Albumet Viktiga datum

 Albumet innehåller blanka sidor så att jag kan fylla på kontinuerligt

måndag 28 mars 2011

Lite roligare kalender

I december bytte jag jobb och bransch så numera jobbar jag inom politiken. Ett riktigt händelserikt och utmanande jobb där man lär sig otroligt mycket. Jag kan verkligen rekommendera alla att någon byta bransch och göra något helt nytt. Att gå ifrån att känna att man kan göra saker i sömnen till att man inte ens vet hur man hittar tillbaka till sitt kontor är riktigt nyttigt. Hela min vardag har blivit ny för mig och den höga inlärningskurvan gör att man känner sig som ett barn i en godisfabrik och vill lära sig nya saker hela tiden.

Ett nytt jobb ställer också nya krav på struktur. Jag har sedan ett par år tillbaka haft min kalender i iPhonen som jag faktiskt tycker funkar riktigt bra, men i och med det nya jobbet så har jag fått ett helt nytt mailsystem plus att jag även jobbar med två riksdagsledamöter vars schema jag också ska ha koll på. Detta har gjort att jag gått tillbaka till den klassiska papperskalendern som ger bäst överblick. En köpt kalender kan ju se ganska tråkig ut när man köper den, men det finns ju bot för oss papperspysslare.

Jag gjorde även en kalender till min lillasyster Elin. Det jag har lärt mig är att de ska vara ganska enkla på utsidan för att de ska hålla året ut. Därför köpte jag en färdig inredning för 2011 i 20 x 20-format och gjorde egna yttersidor till den. Sedan var det bara att göra nya hål och montera ihop den. 

Elins nya kalender

fredag 25 mars 2011

Vårt bröllop ur mina ögon, del 8 - Bröllopsfesten

När bröllopsmiddagen är färdig och om toastmastrarna har gjort sitt jobb, så börjar nu gästerna bli redo att festa loss. Som gäst börjar man vid den här tiden bli lite smålullig, man kanske vill gå och köpa en drink i baren och beblanda sig med sina vänner. Förhoppningsvis har man lärt känna någon ny och längtar efter att få dansa loss på dansgolvet tillsammans. Som brudpar vill man ju inget annat än att stämningen ska vara på topp och festen blir ju också första gången man på riktigt kan gå runt och hinna prata med alla gäster. Jag och Robban pratade ganska mycket inför bröllopet om hur övergången mellan den lite mer formella middagen och den själva festen skulle gå till. Man vill ju att alla ska ha kul och dansa hela natten lång, men man kan ju inte styra över hur gästerna mår och vad de vill göra. Jag har själv vart på bröllop där brudparet lite krampaktigt springer runt och bokstavligt drar alla in på dansgolvet och i sin desperation i att alla ska ha kul glömde de bort att ha det själva. Så ville vi inte ha det, så vi bestämde oss helt enkelt för att inte ta ansvar för att våra gäster skulle ha kul, det fick de göra själva. Och det var jätteskönt både för oss och säkert för våra gäster också. Men med duktiga toastmastrar och en bra bordsplanering ökar man chanserna rejält för en lyckad bröllopsfest.

Porträttfoto innan bröllopet

Efter att ha hört våra vänner berätta om ett bröllop där brudparet bjöd på sig själva genom att dansa Pulp Fiction-dansen som vals, så bestämde vi oss för att också göra något galet och som skulle dra igång dansgolvet. Vi ville bjuda på oss själva och verkligen markera att nu slutar det formella och det roliga börjar. Därför valde vi att dansa vals. Många struntar i det idag och tycker att det är omodernt, men jag är jätteglad att vi gjorde det och lärde oss valsen på riktigt. Min lillasyster Elin är koreograf och danslärare så vi bad henne att lära oss vals på riktigt. Men vi tyckte inte att det räckte där och kunde inte släppa tanken på att göra något galet. Så när Robban tyckte att vi skulle dansa Beyonces dans till ”Single ladies” så kände vi att vi närmade oss. Vi beslutade oss för att göra ett försök och frågade lillasyster Elin om hon trodde att det var möjligt. Det blev väldigt tyst i telefonen en lång stund innan hon frågade ”Ni kunde inte valt något lite lättare…?” Men vi gillade utmaningen och sa att vi skulle hålla detta hemligt för alla, göra ett försök och bestämma oss dagen innan bröllopet om vi skulle köra eller inte. Vi fick låna en dansstudio några timmar och vi tränade vid tre tillfällen totalt. Vi skrattade otroligt mycket och hade skitkul när vi repade och tillslut bestämde vi oss att köra all-in på bröllopet. Vi hade tidigare valt låten Metallicas låt ”Nothing else matters”till traditionell vals då vi hört den i instrumental version med stråkar och älskat den direkt. Robban klippte ihop låten med Single ladies och vi visade upp den riktiga videon med Beyonce på en skärm bakom oss samtidigt som vi dansade. Shit vad förvånade alla blev! Så här såg det ut:

Då filmen från bröllopet är filmat i lite dålig vinkel har vi också klippt in bilder från ett rep  


Det blev jättelyckat och vi fick härlig respons efteråt! De flesta tyckte att vi var helt galna, men efter mycket skratt och applåder så blev det en perfekt start på dansgolvet då vår DJ tog över direkt efteråt. Att välja att ha DJ var för oss ett självklart val. Att ha ett liveband är visserligen trevligt, men det blir ofta just trevligt och inte riktigt röj. Att göra i ordning en spellista på Spotify och låta folk lägga till egna låtar har jag inga bra erfarenheter av. Vår DJ jobbade på nattklubb i Karlstad och var van att ta önskemål om låtar och känna av vad dansgolvet vill dansa till. Det är ju en ganska svår målgrupp då de som dansar spänner över flera generationer. Men vår DJ var grym och höll igång så länge folk dansade!

Ute på verandan med en cigarr


Några roliga detaljer som vi använde vi oss av var t ex ett videobås. Toastmastrarna presenterade detta som att det var till för de som inte vågade hålla tal, men ändå ville skicka en hälsning eller om man ville lägga till något till sitt tal som man inte vågade säga. Vi ställde helt enkelt upp en videokamera på ett stativ och skrev en enkel instruktion hur man startade och stängde av. Det var riktigt många som spelade in hälsningar, bjöd på sig själva och spexade framför kameran, vilket är underbart att ha kvar nu. Släktingar och vänner som inte vågade hålla tal under middagen pratade länge om hur lyckliga de var för vår skull och att de fick chansen att säga det till oss. Filmen kollade vi på dagen efter hemma hos mamma och det blev många skratt och några tårar tillsammans. 
En annan grej som vi gjorde var att via en vän importera en låda cigarrer som vi ställde fram till kaffet och avecen. Det blev oerhört poppis och det var häftigt att se alla gäster stå på verandan och röka cigarr. Det kändes verkligen festligt och som att alla firade tillsammans med oss.

Våra cigarrer med en designad tändsticksask


Vi placerade också ett litet survival-kit på toaletterna. På damernas fanns hårnålar, tamponger, bakis-brus, säkerhetsnålar, hårsnoddar, hårspray. På herrarnas rum placerade vi hårvax, bakis-brus, kondomer och huvudvärkstabletter. Båda kiten var i princip tömda dagen efter, så det kom nog till användning trots allt. Till och med en kondom var borta…
En annan sak vi gjorde var att tillverka en gästbok med förtryckta sidor tillsammans som vi la fram till gästerna tillsammans med engångskameror. Jag älskar gästboken och den är jättekul att läsa i än idag, men engångskamerorna funkade inte riktigt, då vi märkte när vi framkallat dem att det var för mörkt i lokalen.

Framsidan på gästboken

 Insidan på gästboken som gjorde det lite roligare att både skriva och läsa


Några erfarenheter och tips som jag kan dela med mig av ifrån bröllopsfesten är för det första att bjuda på er själva! Som brudpar är man naturligt i fokus och så även på dansgolvet. Både jag och Robban gillar att ha kul och vi bjöd båda på en one-man-show. Robban fick ett dragspel i present då han spelade mycket när han var liten, så han tog ut ”Stereo love" på gehör och uppträdde med den under kvällen. Jag bjöd på ett spontant shownummer när min favoritlåt ”Living on a prayer” spelades av vår DJ som snappat upp detta. Genom att bjuda på sig själv och visa att man har kul inspirerar man gästerna att också ha det.

Ett förväntansfullt brudpar


Två andra saker som jag kan tipsa om är dels att inte bli för full och dels att inte gå sist. Jag var tokhög på alla känslor och intryck under dagen, så för mig räckte drycken till middagen gott och väl. Jag har dock vart med om värre exempel på andra bröllop. Man vill ju vara kvar så länge som möjligt på festen, för man vill aldrig att dagen ska ta slut. Men vi valde att gå vill 02.30-tiden när festen var på topp. Vi gjorde ingen stor sak av det utan smög iväg så gott vi kunde så att de andra kunde fortsätta.
Det sista jag vill dela med mig av är att ha kul själv och att se alla. För oss var det viktigt att alla som var där skulle veta att vi var så glada för det och att de betyder mycket för oss, så vi försökte mingla och dansa med så många som möjligt. Men det viktigaste är nog att bara njuta av kvällen och att ha så roligt man bara kan. Det är ju trots allt er dag!                

onsdag 23 mars 2011

Älskade papper

Det finns få saker som jag gillar så mycket som papper. Strukturen, fibrerna och färgerna kan hålla mig fängslad hur länge som helst. Lite nördigt kanske, men sån är jag. =) När jag inte utövar pyssel så spenderar jag ganska mycket tid med att strukturera upp det. Att hitta nya sätt att förvara som är bättre än det jag hade innan. Jag har tidigare strukturerat upp alla mina stämplar och nu har jag äntligen hittat en bra förvaring för mina papper.  

Min nya pappersförvaring

Dessa väskor är köpta på Panduro och sväljer hur mycket papper som helst. Jag har en för mönstrade och en för enfärgad cardstock. Mycket smidigt att bära omkring på när man vill pyssla i andra rum och man får samtidigt en bra överblick över vad man har hemma.


De mönstrade papprena har jag sorterat på färg och delat upp med flikar.  


Enfärgad cardstock får stå färgsorterade i en egen väska

söndag 20 mars 2011

Nu är det jul igen!

Nej, faktiskt inte någonstans när det gäller vädret. Idag har det vart underbart väder och jag tog en långpromenad i förmiddags. Det var varmt, snön smälte bort och det luktade till och med vår utomhus. Sedan kom det några vänner och vi hade lite pysselverkstad här hemma. Mysigt!

Men jag har även suttit och gått igenom massa foton som jag tog i december. Jag pysslade en himla massa då, men jag hann inte blogga om det, så jag tänkte visa upp mina inbjudningar till glöggkvällen som vi hade i december innan vi drog på Honeymoon. Ni får väl tänka att det är inbjudningar till påskkalas eller något istället, så kanske ni kan hitta någon inspiration...


Blåa glögginbjudningar

Jag gjorde dem i ljusblått och rostrött och i två olika färgvarianter. Jag stansade ut ett hjärta i papp och målade med crackle paint. Sedan rev jag pappersremsor i olika mönster och rullade ihop dem och fäste på en spets. Jag satt även fast en kanelstång som gjorde att de även doftade ljuvligt!


Närbild på de röda inbjudningarna

fredag 18 mars 2011

Stora händelser i livet

Vi har många vänner som gifter sig eller får barn nu. Det är otroligt härligt med alla lyckor och kärlekar överallt och det är spännande att få vara med när vännerna går igenom stora händelser i sina liv. Jag har inte mindre än tre vänner som ska få barn inom tre veckor. Helt sjukt, men väldigt roligt!

Änglaklocka "Lillasyster" som skickats till en vän

Vad härligt det är med kommunikation. Att prata med varandra. Att se varandra. Att lyssna. Jag och Robban har kommit in i en period där vi pratar väldigt mycket. När vi kommer hem från jobbet kan vi bara sitta och prata och prata och prata tills vi går och lägger oss. Vi gråter lite, tänker många nya tankar och skrattar en hel del också. Det började förra veckan när vi insåg att vi hamnat fel i balansen i vårt livspussel. Vi gjorde båda för mycket av sådant som vi egentligen inte vill och för lite av det som vi får energi av. Vi började båda få slut på energi och började bli utmattade. Men vi har hittat tillbaka igen bara genom att prata mycket med varandra. Att uttrycka hur man känner och få omtanke tillbaka är underbart och det får en att växa.   

Vi har pratat om hur vi ska hjälpa varandra att må så bra vi kan. Hur vi ska se varandra och vara närvarande så att vi kan stötta varandra när vi inte mår bra. Vilka mål vi vill uppnå tillsammans och vad som är viktigt i vår lilla familj. Det har vart en underbar vecka helt enkelt och idag känner jag mig starkare än på länge.

måndag 14 mars 2011

Pepp-kort

Ibland behöver man lite pepp. Någon som ser en och som bryr sig lite extra. Och ibland vill man istället ge någon pepp för att visa att man ser och bryr sig om. Det behöver inte alltid vara så svårt. Pyssla ihop ett litet kort, skriv en hälsning och posta det. Så får mottagaren lite extra kärlek. Bara en sån där vanlig och regnig tisdag. Det gjorde jag förra veckan och så här blev mitt kort:

Dont´t dream your life, Live your dream

lördag 12 mars 2011

Vårt bröllop ur mina ögon, del 7 – Dekorationer och Blommor


Helhet och detaljer. Det spelar ingen roll vilken rubrik jag har på mina inlägg så handlar det om att hitta balansen mellan helheten och detaljerna. Man kan lätt stirra sig blind på obetydliga saker och glömma helheten som bröllopet eller festen handlar om. Detta är inte minst relevant på dagens tema med dekorationer och blommor. Vi bestämde oss ganska snart för att ta fram en gemensam helhetsbild tillsammans när det gällde färger och stil på bröllopet. Vi ville ha det vitt, vitt, vitt och livfullt. Inga andra temafärger som tog fokus och inga onödiga prylar. Stilrent, enkelt, ljust och levande. Sedan fick jag fria händer att göra hur mycket eller lite jag ville med detaljerna. Det blev en jättebra uppdelning som passade oss båda.

Förväntansfulla innan vigseln


Eftersom vi hade utomhusvigsel blev dekorationerna vid vigselplatsen lite knepiga att planera. Vi visste ju inte vilket väder vi skulle få så vi var tvungna att ha beredskap för allt. Vid alltför dåligt väder hade vi alternativet att vara på verandan i festlokalen. Det hade förvisso tak, men det kändes inte som ett jättekul alternativ, så vi hoppades in i det sista att kunna gifta oss nere vid vattnet i parken. Vi ville smycka ut platsen, utan att förstöra den fina miljö och natur som redan fanns på platsen. Träbänkar fanns i parken för gästerna att sitta på vilket underlättade vigselmomentet och för att få en känsla av altargång mellan dem så köpte vi ampelhållare som stacks ner i marken vid varje bänkrad. Sedan plockade vi blommor i mammas trädgård, satte dem i små ljushållare och fäste dem med ståltråd i ampelhållarna. Framme vid prästen hade vi ett runt bord med en vit duk och en vas med blommor på. Mer behövdes inte. Vi hade köpt in partytält att sätta upp över prästen, stråkkvartetten och gästerna om det antingen skulle bli för varmt eller börja dugga. Men det visade sig att vi hade enormt tur med vädret och de behövdes inte, så vi kunde lämna tillbaka dem till affären igen.

Vigselplatsen vid vattnet


Vitt, stilrent och maffigt. Det var orden som jag ville att man skulle känna när man klev in i den uppdukade festlokalen. Vita dukar, vitt porslin och vita dekorationer var det självklara valet både på inköpslistan och på det jag skapade själv. Vi hade möjligheten att få hyra vita stolsöverdrag till festlokalen och när vi satt på det vita tyget på de jättefula ljusblå konferensstolarna, gjorde det jättemycket för helhetsintrycket.

Överblick över festlokalen


För att få den maffiga känslan i lokalen ville jag också få upp något på höjden på borden och beslutade mig tillslut för att göra en servettvikning med höjd. Vi hade hyrt in tygservetter hos ett företag som hyr ut festutrustning och jag fastnade för ”Ljuset” som är en jätteenkel vikning och som bryter av. 

Honnörsbordet


Jag ville också göra servettringar att sätta på för att de skulle passa in i resten av dukningen. Jag köpte tjockare, gräddvitt handgjort papper och rev remsor som jag sedan tejpade ihop till rullar. Som dekoration knöt jag tjockare vit tråd runt och satte fast det med en sigill med hjärtan. Lite pilligt jobb, men resultatet blev riktigt bra tycker jag och dukningen fick lite romantisk touch.

Romantiska servettringar med sigill


Nuförtiden har det blivit vanligt att man ger gästen en liten present när de sätter sig vid bordet eller när de går hem. Inget måste alls, men jag kände att jag ändå ville säga tack för att de kom och firade den största dagen i vårt liv tillsammans med oss. Jag letade länge fina askar, men hittade bara dyra eller pråliga ,så tillslut vek jag dem själv av vitt, skimrande papper och la i choklad och ett geléhjärta. Sedan satte jag på en tag med texten ”Tack för att du är här!”

 Närbild på dukningen


Askarna matchades med placeringskorten som jag också gjort själv. Jag valde att ha ett dubbelvikt kort med namn på båda sidorna för att man dels själv ser var man sitter men också för att de andra runt bordet ser vad man heter. Även menyerna som placerades på bordet var dubbelvikta och i samma design.

Placeringskort


Det sista som jag bestämde mig för var dekorationerna i mitten på bordet. Från början ville jag ha höjd även där, men insåg att det skulle göra att man inte skulle se den person som satt mitt emot. Då la vi ner det och funderade vidare. Det fick inte heller dra iväg för mycket på kostnaden. Vi hade 10 bord att dekorera och det kunde lätt sticka iväg. Mamma är oerhört duktig på inredning och att göra fina dekorationer med små medel, så med hennes hjälp inhandlades ett ljusfat med vita blockljus. Sedan köpte vi några murgrönor som vi ringlade runt för att få in lite färg och liv på bordet och några vita rosor som matchade min brudbukett.

Fatet på bordet innehöll både blommor och ljus


När det var dags att välja brudbukett tänkte jag ”vitt och klassiskt” och beställde en brudbukett med vita rosor. Jag hade sett en bild med långa stjälkar, vilket jag tyckte var väldigt fint, så det var väl egentligen mitt enda önskemål. Ska jag vara ärlig så tyckte jag inte att brudbuketten var så viktig, och under dagen tyckte jag att den mest var i vägen. Mina tärnor fick minivarianter av min bukett och under middagen fanns det vasar på vårt honnörsbord som de ställdes i. Sedan hade jag och mina tärnor ett önskemål om att ha en vit fin blomma i våra hår, så när jag kom och hämtade blommorna hade de gjort i ordning tre jättefina gerberor som satt fast på hårnålar. Robban fick ett corsage med en vit ros även han.

Brudbukett med vita rosor


Hårblomma och Robbans corsage

torsdag 10 mars 2011

Thailand, fast i Sverige

Igår var jag i Thailand. Eller i alla fall så nära Thailand man kommer på svensk mark. Jag har hört många prata om restaurangen Koh Phangan, men jag har aldrig själv vart där. Igår firade vi Jonas som fyllde år och vi träffades ett helt gäng där för att käka. Jag måste säga att maten var underbar och inredningen var helt fenomenal. Överallt lampor, målade stränder på väggarna, broar över vatten inne i restaurangen och man hade till och med gjort toaletterna som de Thailändska. Man kunde också sitta i en TukTuk och käka! =) Mycket häftigt och man blev glad bara att gå in där. Det kommer att bli många fler besök så snart man längtar efter solen.


Restaurang Koh Phangan

tisdag 8 mars 2011

Egna semlor

Jag måste säga att det är en himla waste att semmeldagen och pannkaksdagen inträffar på samma dag! De kunde ju sprida ut godsakerna lite under året... =) Hur som helst. Jag gillar semlor, men jag är ingen semmelälskare och skulle aldrig kunna smälla i mig flera på rad. Men semmeldagen betyder att jag får en chans att baka något nytt! Jag kom på att man kan ju göra själva bullen och frysa in de man inte vill äta med en gång, så har man nybakta semlor många dagar framöver om man får semmelälskare på besök, så det sysselsatte jag mig med efter träningen idag. Det var lite knepigt att få till designen, men de blev riktigt goda! Det ska synas att de är hemmagjorda, som vi brukar säga...

Mina lite kantiga och stötta semlor med trekantslock

måndag 7 mars 2011

Skratt och tårar

En befriande kväll. Så kan man väl beskriva gårdagens tjejkväll på Cirkus där vi såg Mia Skäringers show "Dyngkåt och hur helig som helst". Hon har lyckats sätta ihop en föreställning med otroligt bra balans mellan allvar och humor, tårar och skratt, tal och sång. Jag tycker verkligen att hon är helt underbar (jag har redan hyllat henne tidigare i bloggen) och kvällen igår var lika fantastisk.

Mia Skäringer

Det där med insikter är svårt. Ofta kommer de när man minst anar det. Igår var mina förväntningar väldigt höga, men ändå lyckas hon infria dem. Jag fick flera tankar på hur jag har valt och väljer att leva mitt liv, vad som egentligen är viktigt och hur lätt det är att alltid falla in i jämförelsefällan där man aldrig blir nöjd. Och hon gör det på sånt skönt sätt. Inga pekpinnar, klyschor eller uppläxningar. Istället väljer hon att berätta om sig själv på ett otroligt uppriktigt och ödmjukt sätt och då blir det upp till mottagaren hur mycket man väljer att ta åt sig. Om man vill kan man sitta och tokskratta i två timmar och inte dra en enda parallell till sitt eget liv, men jag kan även mycket väl tänka mig att det även kan vara en vändning i andras liv. Jag kände mig starkare när jag gick därifrån, vilket alltid är en skön känsla, och det var många nya tankar som satte fart i mitt lilla huvud. Jag ska låta dem flyga omkring lite och landa innan jag beslutar mig för om de är kloka.

lördag 5 mars 2011

Prisutdelning!


Dåså! Vad kul det har vart att få lite interaktivitet med mina läsare! =) Jag har ju kommit på mig själv många gånger med att sitta och gissa vilka ni är och vad ni vill läsa om, men det behöver ju inte vara svårare än att fråga er rakt ut... =) Nu ska jag skriva ut alla era kommentarer, ta en fika med mig själv och planera för hur bloggen ska utformas framöver för att ni ska uppskatta den ännu mer och jag ska fortsätta tycka det är kul att uppdatera den. Spännande!

Lagom till helgen blir det prisutdelning också. Jag vill verkligen tacka alla som har vart med och tävlat! Det har vart jätteroligt att läsa era kommentarer och det har gett mig mycket. Jag har nu skrivit upp alla namn i alla tävlingar och lagt i fem olika skålar och jag kommer att dra lotterna nu i realtid, medan jag tillkännager vinnarna. Det är lite spännande måste jag erkänna... =)


Vinnare i Deltävling 1 och av ringen Ab Imo Pectore är:



Skywalker!



Vinnare i Deltävling 2 och av vinglasmarkörerna är:



Katta!




Vinnare i Deltävling 3 och av Änglaklockan är:





Hanne!



Vinnare i Deltävling 4 och av ringen Aldrig Ensam är:



Whynja!



Vinnare i Deltävling 5 och av armbandet är:



AnnaSmid!




Nu är det dags för finaldragningen, som är en bonus till er som har vart med i 3 tävlingar eller mer! Det finns 10 lappar i skålen och vinnare vinner inte mindre än 3 priser: 



Namnhalsband med valfri text

Silverring "Nu & För alltid"
Ett paket vinglasmarkörer






Och vinnaren av finalpriset är:





Trumvirvel...





Memmel!



Ett stort grattis till alla vinnare! 
Om du är en vinnare skickar du ett mail till lina@linanygren.se med din adress, så kommer vinsten på posten under nästa vecka. (Hanne, AnnaSmid och Memmel skriver även vilken text ni vill ha på smycket.)

onsdag 2 mars 2011

Deltävling 5

Vad kul att läsa om hur ni har hittat hit! Jag har en tid nu funderat på att ta upp min Thursday tribute igen, men inte riktigt vetat om det var ett uppskattat inslag. Nu vet jag att ni är fler som uppskattade och fick upp ögonen för min blogg tack vare det. Se där, man får inte reda på något om man inte frågar! =)

Nu är det dags för den femte och sista tävlingen för denna gång. Jag känner verkligen redan att jag har fått en massa bra uppslag och idéer, så jag tänkte att den sista frågan blir på temat Thursday tribute.

Deltävling 5
Pris: Budskapsarmband med silverpläterad ring, läderband och valfri text

Fråga: Vem tycker du bör hyllas i en Thursday Tribute?

För att tävla om armbandet svarar du på ovanstående fråga genom en kommentar till detta inlägg. Tävlingen är aktiv till ett nytt inlägg är gjort under fredagen den 4/3. Alla som är med i minst 3 av 5 deltävlingar är också kvalificerade till den stora finalen med ett extra fint pris. Finalen äger rum under helgen och alla vinnare presenteras på söndag. Kom igen nu! Fler fina priser väntar!