BRÖLLOP

Jag tar emot beställningar på bröllopsserier i egen design. Väljer ni att beställa kort av mig får ni er bröllopsserie precis som ni vill ha den. Det är handgjorda kort i papper av högsta kvalitet, vilket ger en lyxigare och mer rustik känsla än ode som är tryckta på ett tryckeri.  De är också designade bara för er. Ni väljer format, färger och detaljer och vill ni sedan beställa fler delar i samma design, såsom vigselprogram, festprogram, placeringskort, menyer eller tackkort får ni dem i samma serie och med samma detaljer.

AUGUSTI

Min mest sålda design heter Augusti och är en snygg och stilren inbjudan i ljusa färger. De papper jag använder har canvasstruktur och på framsidan embossar jag stämplingen, vilket gör att texten får en upphöjd och lyxig känsla. Bandet som används är av högsta sidenkvalitet och att knyta hållbara rosetter med. Basen på korten finns i antingen en varm, krämig nyans eller en kall, krispig nyans. Självklart får ni själva välja vilka färger ni vill ha på band, stämpel och pärlor. I beställningen ingår ett provkort hem till er på er design, er text till insidan monterad, vita kuvert och frakt hem till er. När ni sedan fått paketet är det bara att skriva adresser på kuverten, frankera och posta inbjudningarna till gästerna!
Augustiserien i den varma nyansen
Augustiserien i den kalla nyansen

BOOKLET

Vill man kunna skriva lite mer inne i inbjudan och önskar flera sidor har jag tagit fram en variant på vår inbjudan till vårt bröllop. Det är en stilren booklet med 3 insidor, rosett i er färg i sidan som binder ihop bookleten och bigade sidor som gör det enkelt att bläddra i. Ni väljer själva texten till insidorna och jag levererar bookleten klar att skickas ut. 
Bröllopsinbjudan som booklet

NATURLIGT & RUSTIKT

Jag har även tagit fram en design med papper av den allra finaste sorten. Det är handgjorda papper ifrån Spanien med en struktur som känns att pappret är gjort från grunden. Eftersom det gör ont att klippa i ett sådant papper bestämde jag mig att riva ut alla delar för att på så sätt behålla den naturliga känslan i inbjudan. Papprena finns i ljusa, pastelliga färger och knyts ihop med ett hampasnöre.
Bröllopsinbjudan i naturlig & rustik stil

EGENDESIGNADE STÄMPLAR

Man kan också beställa en personlig stämpel av mig att använda exempelvis till framsidan av inbjudan. Jag hjälper er då med design på texten, beställer stämpeln på träkloss ifrån gummifabriken och använder den sedan för tillverkningen av korten. Stämpeln får ni självklart efteråt med leveransen och den kan användas till andra delar av bröllopet. En egendesignad stämpel kostar ca 350 kr och har en leveranstid på ca 4 veckor.


Egendesignade stämplar

BESTÄLLNING, LEVERANS & PRISER

Har du hittat något du gillar? Kontakta mig gärna med önskemål eller frågor så svarar jag så snart jag kan. Leveranstider beror på hur många beställningar jag för tillfället har inne och hur långa leveranstider mina leverantörer har till mig. Det är ofta högtryck i min lilla bröllopsfabrik, så kontakta mig gärna i god tid innan ni vill skicka era inbjudningar, så är det lättare för mig att göra plats för er.

Eftersom jag tillverkar bröllopsserier efter önskemål är det svårt att säga exakta priser, men om ni hör av er med vilka inbjudningar ni är intresserade av och med vilka detaljer så återkommer jag till er med prisinformation. 

Bröllopsserien Augusti med bröllopsinbjudan, vigselprogram, festhäfte, placeringskort och meny