fredag 24 augusti 2012

Handgjorda bröllopsinbjudningar

Under våren och sommaren har jag haft fullt upp att tillverka bröllopsinbjudningar på beställning. Det har blivit inte mindre än till sex bröllop och jag har redan fått beställningar på fyra stycken inför nästa år. Verkligen jättekul! Jag tillverkar inbjudningarna precis som bröllopsparet önskar och resultatet blir handgjorda, egendesignade och unika inbjudningar som passar perfekt in i bröllopets övriga detaljer.  Perfekt för den som vill lyxa till det med handgjort, men inte orkar, vill eller kan göra dem själva. Inbjudningarna är ju det första gästerna får se inför bröllopet och det sätter redan där ribban för vad de ska förvänta sig. Första intrycket är viktigt!


Victoria och Rasmus hade Augusti-vikningen som grund och valde sedan ljusa nyanser på papper, band och detaljer för att passa in till deras bröllop. Texten på framsidan är från en stämpel jag designade åt dem och den är embossad i guld. Med embossad menas att texten är upphöjd på kortet, vilket ger en otroligt lyxig känsla. Tillsammans med det strukturerade pappret blir det stor skillnad mot att köpa ifrån ett tryckeri. Här kan ni läsa om vad Victoria skrivit om inbjudningarna jag gjorde till dem.


Kortet öppnas med rosetten

Bröllopsinbjudningarna öppnas med rosetten och inuti finns texten som brudparet valt och som jag har monterat dit åt dem.


Dags för leverans till brudparet

Vad inbjudningarna kostar beror på hur mycket material och dekorationer man väljer, men generellt landar det på 30 - 45 kr/st. Man kan sedan även beställa festprogram, vigselprogram, placeringskort, servettringar, menyer och tackkort i liknande design av mig om man vill. Korten levereras med vita kuvert och sedan är det bara att skriva adress, frankera och skicka iväg!


 Designade stämplar

Självklart hjälper jag även till att designa en egen stämpel om man vill ha det. Stämpeln skickar jag med i paketet och brudparet kan sedan använda den på fler detaljer till bröllopet om man vill.

Går du också i bröllopstankar och vill ha egendesignade inbjudningar? Skicka iväg ett mail, så börjar vi planera tillsammans! =) 


27 kommentarer:

 1. Vart ifrån beställer du stämplarna du designar?

  SvaraRadera
 2. Jag använder flera leverantörer, lite beroende på leveranstid. Mest använder jag mig MyCards.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack =)
   Jättefina kort och även stämpeln!!

   Radera
 3. Vilken typskrift har du använt på datumen som står under namnen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu vet jag inte vilket kort du menar, men jag skulle gissa på att det är Scriptina.

   Radera
 4. Hej!
  Vilka fantastiska kort, du har verkligen talang!
  Jag undrar vilket typsnitt du använde till texten Victoria & Rasmus?
  Hälsningar Sofia

  SvaraRadera
 5. Hej, fantastiska kort men du skriver att du använde augustivikningen?? vad är det?
  Hälsningar Ewa

  SvaraRadera
 6. Hej! Vilka fina kort!!! Vad ligger priset på dessa i vitt, champagne och guld?

  SvaraRadera
 7. Hej! Vad kostar tex dessa kort? Per styck? Maila gärna mig på lucindaerlandsson@hotmail.com. Jag är väldigt intresserad av din hjälp!

  SvaraRadera
 8. Maila gärna mig om kostnad per styck för dessa kort, mocki64@telia.com. Med vänlig hälsning, Monica

  SvaraRadera
 9. Hej, Jag är intresserad av att beställa dina inbjudningskort. kommer behöva ca 80 st. Vad kan detta tänkas att kosta? maila mig gärna på: sandragruner@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jag skall göra bröllopskort och undrar med stämplar hur mkt de kostar st?
  maila mig på malinfransson_70@hotmail.com

  MVH Malin

  SvaraRadera
 11. Hejsan, vi ska göra bröllopsinbjudningarna nu i dagarna och dessa var ju bara såå fina. hur mycket kostar de? Vill du maila mig på blomgren_86@hotmail.com
  Vårat bröllop kommer gå i vitt, silver och lavendel <3

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Jag undrar vad pappret som du har använt till Victoria och Rasmus inbjudningskort heter? Vad är det för vikt på det? Funderar på hur tjockt papper jag ska välja för att det ska kännas extra fint, men ändå inte vara för styvt så att det blir svårjobbat.
  Svara gärna till lindkvist_therese@yahoo.se
  Tack på förhand!

  SvaraRadera
 13. Hej! Jag är oerhört imponerad, något av det finaste jag sett vad gäller inbjudningskort. Mycket intresserad av något liknande, maila mig gärna på beqqa1@hotmail.com
  Nyfiken på vad du tar per styck och hur stora beställningarna kan vara (stor bröllop som stundar)

  SvaraRadera
 14. Hejsan
  Gör du kort än? ett par år sedan sista. Vi har så smått börjat fundera på bröllop här och gillade verkligen dina kort. Vad kostar de isåfall? du kan väl maila mig på malinnilsson81@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Hej! Tänkte bara höra om du fortfarande tillverkar bröllopsinbjudningar?
  Med vänlig hälsning, Malin

  SvaraRadera
 16. Hej! Vilka fantastiskt fina inbjudningar. Skulle gärna vilja beställa om du fortfarande gör dessa.
  Mvh Ulrica

  SvaraRadera
 17. Hej!
  Så otroligt vackra saker du gör! Vi planerar bröllop & skulle vilja beställa en stämpel av dej & undrar vad en stämpel kostar?. Vi heter Anette & Robert & efternamnet blir Vaerlien.
  olsson.anette@live.se
  Med vänlig hälsning Anette

  SvaraRadera
 18. Hej!
  Kontakta mig för ev. Beställning.

  Karin Holst
  karincamilla@hotmail.com
  0702958269

  SvaraRadera
 19. Hej
  som föregående kommentarer önskar även jag beställa inbjudan, festprogram, stämpel etc. Om du fortfarande är aktiv så maila mig gärna på michellesilander@yahoo.se

  SvaraRadera
 20. Hej Lina,

  Grattis till din fina blogg, du gör ett jätte fint jobb och även jag är intresserad utav att få mina bröllopsinbjudningskort gjorda utav dig. Om du är intresserad kan du gärna maila mig på ratnooo@hotmail.com.

  Mvh,
  Ratna

  SvaraRadera
 21. Hej Lina
  Jag är väldigt intresserad av att få mina bröllopsinbjudningar gjorda av dig. Du får gäna höra av dig till mig om du fprtfarande gör kort och är intresserad
  // Eleonor, eleonor.dahlberg1984@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Hej! Tillverkar du gratulationskort till bröllop på beställning? Maila mig gärna på hemtillmarie@gmail.com

  Med vänlig hälsning,

  Marie

  SvaraRadera