måndag 26 april 2010

Underbara ringar

Hoppsan! Kanske man kan säga. Eller Oj! Eller Sorry. Eller nåt annat...
Det har gått ganska lång tid sedan mitt senaste inlägg och de senaste dagarna har folk, både människor jag känner och de jag inte känner än, hört av sig och frågat hur jag mår och vad som har hänt. Jag har väl egentligen inte någon riktigt bra förklaring. Det var aldrig meningen att det skulle bli så långt uppehåll. Det har dykt upp en massa saker samtidigt med jobb, pyssel, bröllopsplanering, träning, vänner o s v som gjort att jag har fått prioritera lite hårdare än vanligt de senaste veckorna. Och en av sakerna som fått stå åt sidan är bloggen. Jag har först haft lite dåligt samvete, men sedan betsämde jag mig att detta är ju faktiskt en kreativ blogg och den får följa mina kreativa kurvor. Ibland går de upp och ibland ner. Men jag har gjort många roliga saker under veckan ska ni veta. Istället för att blogga har jag umgåtts med vänner, tränat, pysslat, planerat projekt, after workat, bakat, myst med sambo, planerat bröllop, vart ute och ätit, lagat mat, shoppat o s v. Det har med andra ord inte gått någon nöd på mig.

En rolig sak som har hänt är att vi bokat vår bröllopsresa! Och det har tagit mycket av min lediga tid. Vi ska åka på en resa till Thailand över jul och nyår tillsammans med min familj och efter det åker vi vidare på egen hand till Bali för att lyxa till det och njuta av varandra. Vi ska vara borta i 25 dagar totalt och det ska bli helt underbart! Har ni tips på saker man inte får missa i Thailand eller på Bali så berätta gärna! Ingen av oss har vart på något av ställena tidigare. Vi älskar båda att hitta på saker och åka på äventyr, men vi gillar också att bara ligga och slappa på fina stränder, så alla tips är välkomna. Robban kommer säkert att ta med kameran, så gärna tips på fina ställen som ser bra ut på bild! =)

Det är ju en djungel att boka resa nuförtiden har jag märkt. Speciellt eftersom vi ville åka vidare, då många resebolag inte tillåter en utresa till en stad och hemresa från en annan. Sen finns det ju så många alternativ, att man hela tiden sitter med känslan att man kan hitta resan billigare om jag letar lite, lite till. Men tillslut får man sätta ner foten och trycka på köp-knappen och det var så skönt när vi gjorde det! Nu kan vi bara ägna oss åt att längta och inte ha ångest över bokningen.

Vinglasmarkörerna finns till försäljning på Signerat.se

Men jag har pysslat en hel del under veckorna som gått också och jag kommer att visa upp det här. Beställningarna fortsätter att trilla in och nu är det Vinglasmarkörerna och mina ringar som går allra bäst. Ringarna, som är i äkta Sterling Silver, är min egna favorit just nu, just för att de är så flexibla och man kan göra så mycket med texterna på dem. Just nu har jag några idéer inför mors dag som jag ska göra till verklighet under veckan. Här är lite inspiration på vad man skulle kunna skriva på ringen - antingen som present eller att ha själv (hoppas att ni får en rättvis bild av dem trots att de är fotade med dålig kamera och dåligt ljus, de är finare i verkligheten...):

Älskade Mor, Thomas Filippa, Syster Yster

Soror Amata - Älskad Syster (latin)

Självklart kan du välja själv vad du vill att det ska stå på din ring. Det får plats med 6-7 bokstäver per rad om du vill att det ska synas utåt. Ringen är omlott och kan dras ihop eller isär för att passa det finger du vill ha den på. Vill du beställa en ring till dig själv eller en vän så finns de till försäljning på Signerat.

4 kommentarer:

 1. Härligt att höra att allt är bra med dig och att du "Go with the flow" det är 10 poäng till dig!!!
  Thailand är toppen...har varit där 5 gånger och ett minne som jag inte skulle vilja ha ogjort är när vi bodde i en öppen träd kojja i topparna på Koh Lanta bara 5 min ner till stranden!!! Man det finns massor Thailand och maten, folket , naturen där är underbar!!!
  Må väl Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Idag visar jag äntligen hur du kan göra ett eget kakfat...

  Mvh

  Karin

  Ps. Missa inte tävlingen "Loppisboken" hos mig.. Ds.

  SvaraRadera
 3. Fiint!

  kika hos mig... Det finns nåt där till dig om du vill ha? ;)
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Hej Lina och tack för en fin blogg med härlig inspiration. Du är verkligen duktig på allt från kortmakeri via att sy till smycken! Jag vill gärna tipsa om Thailand - har varit där 4 gånger och ÄLSKAR det! Koh Lanta är precis sådär fint och underbart som alla säger, så det kan jag rekommendera. Vet ju inte vad ni har för "stil" vad gäller hotell, men vi älskar Lanta Castaway Beach Resort. Litet, familiärt och mysigt. Och sen säger jag bara: DYKNING!!! Ta dykcert på er smekmånad, det gjorde jag och min man i 2008. Helt otroligt fantastiskt! Scandinavian Lanta Diver är ett riktigt bra dykcenter. Lycka till med bröllopet och hoppas ni får en underbar smekmånad!

  SvaraRadera