måndag 21 juni 2010

Bröllopsyra!

Åh, jag blir så glad av alla beställningar, förfrågningar och mail som trillar in till mig! Tack för att ni inte ger upp hoppet om mig! Jag vet att jag inte är lika bra på att uppdatera bloggen längre och jag hinner än mindre ta fram ny och rolig design på smycken och kort. Så jag lägger mest ut bilder på det som jag har gjort på beställningar till mina kunder. Men jag hoppas att ni hänger kvar ett tag till. Jag älskar ju att tillverka kort och smycken, men min tid räcker inte till just nu. Men självklart tar jag emot beställningar fortfarande. Skicka ett mail bara så löser vi det.

I helgen var det total bröllopsyra här i Stockholm. Själv satt jag på en filt i Kungsträdgården och skålade med brudparet. Och vilket bröllop det var sen! Väldigt fint! Dagen började dock lite roligt då Robban lämnade lägenheten för att åka på fotouppdrag. Eller ja, han trodde det, i själva verket var det hans svensexa! =) Eftersom jag vetat det ett tag hade vi gjort upp sken-planer med hur vi skulle spendera dagen så att inte Robban anade något. Problemet var bara att alla planer som jag haft för dagen plötsligt försvann när jag samma morgon insåg att allt var fejk. Så snabbt gick jag från en lugn känsla till en panikartad: Men vad ska jag göra då, och vad ska alla andra göra - på riktigt!?

Nu är det mindre än 5 veckor kvar till vårt bröllop och kvällarna denna vecka kommer att bestå av mycket detaljplanering. Jag trodde nog att det skulle bli lite lugnare när de stora sakerna var bokade, men det är nästan svårare att ha koll på allt smått. Men det är kul, riktigt kul att planera och fixa tillsammans. I helgen har jag suttit och tittat på dukningar och funderat på hur det ska se ut i vår festlokal. Det känns som om man vill försöka för en ganska maffig känsla, men ändå enkel, stilren och ljus. Hoppas att det går att få till!

Här kommer några blandade smycken, både gammalt och nytt som jag inte visat upp:

Ett lod att fästa på egen kedja eller på läderband. Egen text kan fås på 1-4 sidor.


Klassiskt namnsmycke på läderband med knut som uppskattas av alla.


Ett halsband med budskap på dogtag som sitter på kulkedja


Ett halsband med budskapet på rund platta som är fäst på läderband

1 kommentar:

  1. Jag undrar om det översta smycket (med Petter instansat) inta har hamnat hemma hos mig genom en söt vän. Jag gillar det massor!

    /CharlotteT

    SvaraRadera