tisdag 8 juni 2010

Nytta och nöje

När man inte har bloggat så mycket den senaste tiden, tycker jag oftast att det beror på att man inte har så mycket att säga. Man har inte gjort så mycket häftiga saker som man kan skriva om eller så. Men anledningen till att jag inte har gett min blogg så mycket kärlek på sistone nu är precis den motsatta. Jag har så mycket för mig att jag inte hinner skriva om det. Och när jag väl tänker slå mig ner och håller på att ladda in foton i datorn, inser jag att det var så längesedan jag uppdaterade att jag inte orkar skriva om allt. =) Men det blir väl så när man är mitt uppe i bröllopsplanering (mindre än 7 veckor kvar nu!), har fått otroligt roliga uppdrag att ägna sig åt i sommar och sommarvädret är här, vilket gör att man vill umgås, vara ute och mysa med vänner. Det blir helt enkelt inte så mycket tid till annat. Och så ska man ju försöka njuta av allt detta samtidigt och inte känna någon stress eller press. Jag tycker dock att det går ganska bra än så länge och att allt jag sysselsätter mig med på dagar och kvällar är kul. Det är dock viktigt att blanda nytta med nöje så att man både har kul och känner att man får något gjort samtidigt.

Vilken extrem bröllopsyra det är här i Stockholm förresten! I början kunde jag tycka att det var lite roligt och att man fick lite inspiration till vårt bröllop, men nu när det mesta är bestämt och bokat så känns det nästan som om det blir för mycket av det goda. Det handlar ju om bröllop vart man än går och vilken tv-kanal man än slår på. Då är det viktigt att komma ihåg varför vi ska gifta oss och vilket bröllop vi vill ha, så att man inte faller in i andras drömmar och visioner.

I helgen gjorde vi något tokigt. Vi hade ju tänkt att åka ner till Tyskland och handla vår alkohol till bröllopet som en liten semester, men vi insåg att vi inte kommer att hinna det. Så vi tog oss en Mariehamnskryssning med Birka Paradise i helgen! =) Det var väldigt kul och samtidigt en väldigt märklig händelse. Det var verkligen fullt ös de 22-timmarna som kryssningen varade. Men vi kom hem med den alkohol som vi var där för att köpa, så nu ska vi bara inhandla vin.

För några veckor sedan bestämde jag mig för att det var dags att göra några kort igen. Jag tyckte att det tog lite lång tid att komma igång och när jag kikade igenom min blogg förstod jag varför. Det var ju evigheter sedan jag gjorde några kort, så det var inte konstigt att jag var lite ringrostig. Men det blev ett födelsedagskort till underbara Ulrika och ett morsdagskort till mamma:

Kortet till mamma blev i ljusa färger och lite lagom Shabby Chic

Alla papper är köpta på Panduro och stämpeln är embossad i silver och kommer från Inkido


Kortet till Ulrika gick i mer starka färger


Jag blingade på ordentligt med Rhinestones och blommor och den söta stämpeln kommer ifrån The Greeting Farm

4 kommentarer:

 1. Underbart fina kort - en av mina röster föll på dig. ;)

  SvaraRadera
 2. super fina kort ! jag önskar att jag hade fantasin och kreativiteten att göra något liknande =)

  SvaraRadera
 3. Jättefina båda två, eftersom jag är så svag för färger så är Ulrikas mitt favvokort - så himla läckert!

  SvaraRadera
 4. Kanonfina kort!!

  Du har en kanonsnygg blogg!!
  Finn din blogg med på Bloglovin?
  Ha en skön sommar!

  SvaraRadera