söndag 5 september 2010

Ett väskkort med plånboksmodell

För någon vecka sedan fick jag en beställning på ett kort som skulle ges bort till Berit som fyller 60 år. Berit är lärare och önskemålen var att kortet skulle gå i svart och det skulle finnas fyra stycken flikar där hennes barn skulle skriva hälsningar. Någon dag innan hade jag sett ett underbart kort i Paradises blogg där som hon hade gjort kortet i formen av en plånbok. Denna idé passade perfekt till min beställning, så jag tog inspiration av hennes form, och satte fast ett handtag, för att få formen mer som en väska och anpassat till läraren. Locket på väskan fäste jag med ett par distanskuddar.


Väskans framsida där jag även hängde på en adresslapp.


Insidan på väskan gjorde jag enligt plånboksmodellen med olika fack. Jag embossade även en grattis stämpel och klädde insidan med mönsterpapper. 


I varje fack stoppade jag ner kort där barnen får skriva en varsin hälsning. Varje lapp har ett band som sticker upp så att man enkelt kan dra upp lappen. 

3 kommentarer:

 1. Underbart ! Vilket härligt "kort", så originellt och härligt att få just ett sånt.
  Vicken snygg blogg du har fått !
  Kramkram till Fru Nygren från Petra ( som beställt halsband av dig en gång...)

  SvaraRadera
 2. Vilket kul kort! Jag är lite nyfiken på de inbjudningskorten till bröllop du gjorde tidigare i år..

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Jag blev också inspirerad av Petras plånbokskort och nu av ditt, ska komma ihåg det till en gång när det passar.
  1000 tack söta Lina för ringen som kom idag. Vilken härlig post att hämta i lådan, den är såååå FIN! Tack igen och kram på dig! :)

  SvaraRadera