tisdag 9 februari 2010

Härliga bröllop!

Finns det något mer fantastiskt än bröllop? Jag har fått äran att gå på några stycken i mitt liv och varje gång slås jag av känslan att detta är det finaste som finns. Så många vänner, så mycket kärlek, stolta familjer och släktingar, massor av folk man aldrig har träffat men som några timmar senare känns som nära vänner, god mat och härlig stämning hela kvällen. Och i lördags var inget undantag. Vi var bjudna på ett borgerligt frackbröllop i Stockholm som var bland det finast jag vart på. Jag som aldrig vart på en fracktillställning tidigare kände mig lite stel i början, men det försvann direkt man såg det otroligt vackra brupdparet. Robban fotade lite, men jag ska inte lägga upp massa bilder här, utan brudparets godkännande. Detta kan jag dock inte låta bli att lägga upp:

Goa, mysiga Anders och vackraste, vackraste Lotta!

Självklart passar man på att kolla in och känna in lite extra när man planerar eget bröllop. Vad jag vet nu är ju vårt bröllop det nästa bröllop jag ska gå på! En sådan tydlig grej var när vi satt på vigselceremonin. Helt plötsligt börjar en violinist att spela ingångsmarschen och vartenda hårstrå på min kropp ställde sig upp. Jag är så otroligt svag för stråkar och jag tycker att det är så fint! Vi som ska gifta oss utomhus måste hitta någon lösning för musiken och vi har pratat om stråkar, men vi vet inte riktigt vart vi ska leta (känner du någon violinist i Värmland som vill spela på bröllop så skicka mig ett mail). Robban, som fotade under vigseln och stod på andra sidan lokalen, reagerade även han starkt, tittade på mig och nickade. Så jag antar att ett beslut fattade där och då under tystnad.

Jag i min balklänning med matchande ögonskugga

Jag hade fått låna en klänning för kvällen av snällaste Theresa och jag kände mig faktiskt så himla fin i den. Jättefin färg och ryggen som var ganska bar var jättevacker. Tyvärr har vi inga kort vare sig på den eller på Robban, trots att vi sa det första vi gjorde att vi inte fick glömma att fota oss.
Tack snälla, snälla Lotta och Anders för att vi fick komma och fira er dag tillsammans med er! Det var en underbar dag och jag kände mig som en prinsessa för en dag.

2 kommentarer:

 1. OMG! Fiiin! Du alltså ;)
  Vilken skönhet! :)
  Bröllop är så ljuvligt!
  Alla är glada och fint uppklädda och man får fira kärleken en hel dag! <3
  Mer sånt ;)
  Ha en jätte bra dag å hoppas solen lyser på dig med!
  Kram Karin.

  SvaraRadera