söndag 16 maj 2010

Bröllopsplanering och studentpresent

Åh, vad det är härligt att vara lite ledig! =) I flera dagar har vi bara gått omkring och myst, lagat god mat, tränat, (jobbat lite) pysslat och umgåtts. Och underbart väder har det ju vart med! Igår satt vi ute i solen i flera timmar och när jag sprang förbi Rålis så var det massor med folk som solade i bikini och det var verkligen sommarvärme!

Jag kan även berätta att årets UF-företag blev Bolsa UF som har genomfört ett imponerande år som UF-företagare! Företaget syr snygga och miljövänliga väskor av spillmaterial från mattor och kommer ifrån Älvsborg. Mer information om dem och en livesändning ifrån galamiddagen med bl a Takida och Martin Björk hittar du här.

Annars har vi även tagit ett stort steg framåt i bröllopsplaneringen de här dagarna. Alla har nu svarat och i dagsläget vet vi att vi kommer att bli 77 st. Igår kväll så hade vi ett litet familjeråd då vi åt vinkokta musslor, drack bubbel och pratade om bröllopsresan till Bali och vad vi vill göra där. Vi skrev också ut alla gäster på bröllopet på små lappar och testade att göra ett första utkast på bordsplaceringen. Det var riktigt kul att försöka matcha personernas egenskaper med varandra och tack vare att vi har så många sociala och goa nära och kära så kändes det lättare än förväntat. Vi kommer att ha runda bord till middagen, vilket gör det lite lättare att matcha en grupp och förhoppningsvis blir det även roligare för gästerna att ha flera att prata med. Vår utgångspunkt var att alla ska känna någon sedan tidigare och även ha möjlighet att lära känna någon ny, och det kommer att bli ett vinnande koncept tror vi!

Signerat börjar man nu att tipsa om morsdag- och studentpresenter och mitt bidrag blir omlottringarna som jag tycker passar alla. Jag har gjort två varianter, en till mors dag och en till stundenten nu i år.

Studentpresent med texten: Student 2010

Jag kan också visa upp ett exempel på samma ring men med namnen på sina nära och kära. Den här ringen gav vi till Marie som snart fyller 30 men hade sin fest förra helgen. Namnen är på hennes lilla son och fästman:
Namnring med namnen: Hilding och Mikael

6 kommentarer:

 1. Åååh, de är så himla snygga de där ringarna!! Ljuvliga! :D

  SvaraRadera
 2. Framför allt fick jag i mig godsakerna. Kunskaperna blev det inte lika mycket av.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina ringar!

  Härligt med bröllopsplanering!! Ni har verkligen något roligt att se fram emot!!

  Jag tror absolut på era bordsplaceringsplaner!
  Vi gjort som ni, vi hade i och för sig inga runda bord, så det fick bli fyrkantiga istället.
  Men det satt ca 10 vid varje bord.
  Respektive satt vid samma bord men inte bredvid varandra. Å så några nya.
  Det var mycket uppskattat :)


  Tack för dina söta ord inne hos mej vännen! *Glad*

  MÅnga kramar Petra

  SvaraRadera
 4. Jag älskar ringen!! Stort tack!!
  Vad kul att höra om bröllopsplaneringen;)

  Kram kram
  Marie

  SvaraRadera
 5. Jättefina ringar! =) Kul idé!

  SvaraRadera
 6. Hej! Här kommer ett annat bra tips på både en unik student och bröllopsgåva:

  Vi tillverkar och säljer handgjorda miniatyrtofflor. Tofflorna är 11 cm långa och finns i många färger med olika motiv handmålade av konstnärer och är passande som present, gåva eller minne vid t.ex födsel, födelsedag, dop, vigsel, studentexamen, jul och skåne besök.

  Man kan även få en personlig text eller dikt ingraverad på tofflorna.

  Mer info finns på vår hemsida! http://www.lyckotoffeln.se

  SvaraRadera