söndag 9 maj 2010

Carrie och Big är i stan!

Jodå, igår var det temafest! Mycket kul, då temat var Sex and the City, en serie jag älskar. Man fick tolka temat hur man vill, och jag kände för att tolka det ganska bokstavligen. Jag kände snabbt att jag skulle bli Carrie och bestämde mig för att försöka efterlikna den klassiska Carrie i vinjetten. Jag hittade ett rosa linne och en vit volangklänning som passade bra, och med lockar i håret och ett par höga klackar så kände jag mig lite lyxigare än jag brukar göra när jag går hemifrån. =)

Lina vs Carrie

Sedan var det dags för Robbans förvandling, och självklart fick han bli Carries kärlek Mr Big. Jag vet inte om ni har tänkt på det förut, men jag tycker att de är ganska lika i ansiktsformen, så det räckte med kostym, en sidbena och ögonbrynspenna och sedan var han klar. Så kisa lite med ögonen, så kan ni nog se en Big där någonstans... =)

Robban vs Big

Tack Marie för en bra ordnad fest! Det var kanonkul! Annars har jag vart med Robban ute på fotojobb idag. Det blev en massa fina porträtt och resten av dagen har gått åt till att läsa affärsplaner ifrån Sveriges bästa UF-företag. I morgon och på tisdag är det dags för SM och jag är med i juryn för att kora Sveriges bästa UF-företag. Finns du i Stockholmstrakten och har lite tid över på måndag kväll eller fredag dag, så kan jag verkligen rekommendera ett besök på Stockholmsmässan. Det finns massor av kul att shoppa och det är gratis att gå in! Mer info om tider, live-sändningar o s v finns här.

3 kommentarer:

 1. Ni var supergrymma och så snygga!! Supertack för fina presenter!! kraaam

  SvaraRadera
 2. Vad fina ni är!!! Låter som en toppen fest!
  Jag är bjuden på smygpremiär av nya filmen :) Ska bli superkul! Nya klackar ska det få bli tills dess med ;)
  Kram å trevlig helg! ♥

  SvaraRadera
 3. ha,ha..vad grymma ni är!! Lina, lika oskulddsfullt fräck som carrie och Robban fick även till den lilla "locken" i luggen. Snacka om look-alikes! :D

  SvaraRadera