onsdag 11 augusti 2010

Bildspel från bröllopet

Nu har vi fått bröllopsbilderna ifrån vår underbara fotograf Anna! Jag vet att jag har lovat att lägga ut dem så fort jag kan, men det har dykt upp ett litet problem... Problemet är att det är över 1000 st underbara bilder att välja på och helst skulle jag vilja lägga upp dem alla. Men goaste Anna har löst problemet åt oss genom att göra ett bildspel med några av de bästa bilderna så att man kan få en bra helhetsbild av bröllopet (ja, innan middagen började, resten är censurerat). Hon har till och med lagt en av våra vigsellåtar "Day after tomorrow" som bakgrundslåt till bilderna, som vi får rysningar av när vi hör eftersom Mia och Helena sjöng den så fint för oss under vigseln. Om ni vill se bildspelet så klickar ni HÄR.

11 kommentarer:

 1. fina du...sitter hær och ær helt tårøgd....
  Gud vilket fantastiskt fint bildspel, så hilma vackert alltihop førstår att ni hade en underbar dag!! Jag ringer till dig om jag behøver tips någon gång ;-)) ha det gott kramar från Sara

  SvaraRadera
 2. Vilka FANTASTISKA foton - och så otroligt fina ni är... Ja blir alldeles rörd. GRATTIS!

  SvaraRadera
 3. fina bilder och fint bröllop, grattis!

  SvaraRadera
 4. otroligt vackert alltsammans, och vilken klänning!

  SvaraRadera
 5. Jätte fina bilder! Helt fantastiska!
  Och jätte fin klänning och uppsättning av håret!
  Är lite nyfiken på inbjudningskorten o dukningen m.m såg ut!

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra bilder och vad fina ni är!

  SvaraRadera
 7. Vilken underbar dag ni såg ut att ha haft - bilderna är fantastiska och ni fullkomligen strålar av lycka, båda två!

  Stort grattis!!
  Kram
  Tettiz

  SvaraRadera
 8. Vilka fantastiska bilder! Så otroligt vackra ni var, båda två. Sån lycka, sån kärlek... Jag sitter här och blir alldeles tårögd!

  Stort grattis till er båda två!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Jag instämmer med alla förgående skrivare. Jag är så glad att vi fick vara med på eran stora dag. Sitter här och tårar rullar ner för kinderna ni är så jäkla fina och det strålar lycka och kärlek mellan er från Jenny

  SvaraRadera
 10. Ja oj, vad tårögd man blir! Vilka otroligt vackra bilder på ett fantastiskt vackert par - vad fina ni är! Stort grattis till er!
  *kram*

  SvaraRadera