onsdag 4 augusti 2010

...Och första som Fru Nygren

Ja, då är man tillbaka i verkligheten igen. Jag har försökt att stanna kvar i bröllopsbubblan så länge jag bara kunnat, för en sak kan jag berätta - SHIT vad häftigt och fantastiskt det är att gifta sig! Ni som inte har gjort det än, ni har verkligen något att se fram emot! Vi har haft så underbara dagar, både innan och efter och nu när vi landat här hemma så känns det nästan som om vi drömt. Allt blev så himla bra! Visst hade vi vart duktiga i vår planering och hade nog ganska höga förhoppningar på själva dagen, men så här i efterhand kan vi nog säga att varje lite del och detalj blev ännu bättre än vad vi någonsin kunnat hoppats på (utom prästen... ;).

Anledningen till att jag inte uppdaterat bloggen tidigare är att jag ännu inte har några bilder ifrån dagen, och eftersom jag tycker att det är roligare att blogga med foton, så kommer jag självklart att blogga mycket mer när de har kommit. Det är flera som hört av sig och är nyfikna på att både läsa och titta på bilder, så det kommer om ett par dagar. Och om det finns någon som var med på bröllopet och som har bilder, så får ni gärna skicka dem till oss på något sätt! Maila mig så fixar vi det!

En annan anledning är att jag håller på att byta plattform på bloggen. Jag kan ju inte heta LinaKinell.blogspot.com längre, då mitt nya namn är Lina Nygren. Så jag försöker samtidigt bygga upp en ny sida där vi kan fortsätta som om inget har hänt. Återkommer när jag har mer att visa upp!

4 kommentarer:

 1. Stort grattis till er och jag önskar er alla lycka och kärlek i erat fortsatte liv tillsammans som man och hustru. Kram

  SvaraRadera
 2. Låter som att ni haft det toppen!!!
  Grattis igen fru Nygren!
  kram Lina

  SvaraRadera
 3. åå va kul!! Grattis igen!!
  Længtar till jag får se lite bilder och høra lite mer;-))
  Ha det gott så længe!
  Kram sara

  SvaraRadera
 4. Stort grattis! Bilderna är fantastiska och ni var båda otroligt vackra!

  SvaraRadera