torsdag 14 juli 2011

Packad och klar

Äntligen! Det är med den känslan jag sitter här i ett rum som ekar och alldeles för mörkt. Jag sitter i rummets enda möbel - soffan - och kisar mot TV:n som står alldeles för långt bort och på golvet. Äntligen packad och klar! Runt mig står flyttlådorna på hög i lägenheten. För i morgon bär det av till vårt nya hus! Och i morgon börjar även semestern!

I morgon kl. 9.30 åker vi in till banken för att skuldsätta oss mer än vi någonsin gjort förut och för att få nycklarna till huset. Sedan tar vi med oss luftmadrassen och flaskan med bubbel som redan står på kylning och beger oss till Vallentuna. Det ska bli helt underbart. Har lite samma känsla som dagen innan bröllopet. En förväntan och spänning på att i morgon kommer mitt liv att påbörja ett nytt kapitel. Jag gillar sådana dagar. Som betyder något. På riktigt.


De senaste veckorna har gått i ett. Vi har rensat ur lägenheten, sålt gamla möbler, köpt nya möbler, planerat huset, sagt upp och tecknat nya avtal, träffat vänner, jobbat, förhandlat med banken, vart på bröllop och hela förra veckan var vi i Visby på Almedalsveckan och jobbade båda två. Det har med andra ord inte funnits så mycket tid för bloggning och pyssel. Det kommer dock att bli bättring med detta. Håll ut! Snart är jag tillbaka på riktigt igen. Då ska jag visa upp mina spår av kreativitet i en enkel förhoppning om att kunna inspirera andra till att bli lite mer kreativa.

En annan kul sak som har hänt är att jag också har fått en ny tjänst på jobbet. Jag kommer att driva egna regionala utvecklingsprojekt från och med i höst. Det ska verkligen bli superkul och jag har så mycket tankar och idéer som jag nu kommer att få möjligheten att utveckla. Jag älskar ju att få jobba projektvis. Att få totalt fokusera på ett mål och göra allt för att ta mig dit, för att sedan få pusta ut lite medan jag hämtar energi till nästa. Jag är övertygad om att detta kommer att bli jättebra! Både för mig och partiet.

Nej, nu ska jag ta mig en kall och fundera på vilket rum jag ska sitta i imorgon när jag ska dricka bubbel i nya huset. På återseende!

1 kommentar:

  1. Så roligt och spännande, hoppas det känns bra nu i ert nya hem! *kram*

    SvaraRadera