måndag 17 september 2012

Gravidbilder

Ok, jag ger mig! :) Jag får flera önskemål om att visa upp magen, och trots att jag egentligen inte är så pigg på det, så kan jag idag tänka mig att lägga upp ett par bilder, man bara för att min man är en så duktig fotograf. Så här kommer en liten graviduppdatering:

Jag är numera inne i v.31, vilket betyder att jag i runda slängar har 9 veckor kvar av min första graviditet. Jag mår fortfarande fantastiskt bra. Varken värk eller trötthet. Nästan så jag bara väntar på att vakna upp en dag och få alla krämpor samtidigt. Men jag försöker ta en dag i taget och njuta av varje dag jag är pigg och glad.

Vår lilla tjej verkar pigg och glad. Hon är väldigt aktiv och både sparkar och rör sig väldigt mycket hela dagarna och eftersom hon verkar ha placerat sig liggande snett framåt, så känner jag minsta rörelse, vilket är ganska mysigt.

Jag trivs väl ganska bra som gravid, även om det börjar bli ganska tungt nu. Jag gillar magen, jag tycker det är mysigt att alltid vara två och jag tycker att det är riktigt härligt att planera och fixa inför att den nya familjemedlemmen ska få ta plats i vår familj. Men samtidigt ska det bli skönt att bli av med tyngden, att kunna få köpa snygga kläder och gå i klackar, att ta ett glas vin när man vill och börja träna ordentligt igen. Lite både och med andra ord. Men mest längtar jag efter lill-tjejen och att få se vem hon är och hur hon kommer att vilja leva sitt liv.

I helgen kände vi att det var hög tid att dokumentera magen. Så Robban plockade fram kameran och vi gick ut på baksidan i lagom tid att solen var på väg ner. Idag har han hunnit redigera några bilder, så bara för att jag tycker att han är så duktig, så visar jag upp ett par som jag fått idag.

Gravidbilder från v.31

Gravidcollage, v.31

6 kommentarer: