tisdag 2 oktober 2012

Sommarminnen från Gotland

Min genomgång av semesterfoton fortsätter och nu har jag hunnit gå igenom alla foton ifrån vår underbara vecka på Gotland. Vi skulle på bröllop där i slutet av juli och istället för att bara åka dit över natten så bestämde vi oss för att vara kvar under veckan efter. Vi har ju vart i Visby flera gånger, men det här blev första gången som vi hade bilen med oss och där vi hade tid att utforska hela ön.

Vi hittade ett boende som kändes strategiskt bra, i princip mitten på ön, och därifrån gjorde vi sedan dagsutflykter över hela ön. Vi åkte till östkusten för att njuta av sol, bad och lugnet. En dag bilade vi ner till sydspetsen för att kolla in raukar och annorlunda sevärdheter. Vi åkte längs kustvägen på västsidan en annan dag för att uppleva fantastisk barrskog, fiskestugor och hav för att sedan landa på den stora sandstranden i Tofta. En dag spenderades i Visby och självklart åkte vi även över till Fårö för att njuta av den fantastiska naturen där.

Foton från Fårö


Vi hade en fantastisk resa på många sätt. Det var så mysigt att bara vara vi. Vi tog en karta över Gotland och såg till att åka och besöka så många sevärdheter som möjligt. Vi tog det lugnt, stannade när vi hittade något spännande, gick på loppisar, körde vilse och hade inte så mycket tider att passa. Allt detta gjorde att vi fick uppleva många härliga stunder, nya platser och vi hade många givande samtal där vi pratade om vad som väntar oss i den nya föräldrarollen och både hur vi önskade att det skulle bli och vad vi är rädda för.

Andra härliga minnen från ön

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar