måndag 28 mars 2011

Lite roligare kalender

I december bytte jag jobb och bransch så numera jobbar jag inom politiken. Ett riktigt händelserikt och utmanande jobb där man lär sig otroligt mycket. Jag kan verkligen rekommendera alla att någon byta bransch och göra något helt nytt. Att gå ifrån att känna att man kan göra saker i sömnen till att man inte ens vet hur man hittar tillbaka till sitt kontor är riktigt nyttigt. Hela min vardag har blivit ny för mig och den höga inlärningskurvan gör att man känner sig som ett barn i en godisfabrik och vill lära sig nya saker hela tiden.

Ett nytt jobb ställer också nya krav på struktur. Jag har sedan ett par år tillbaka haft min kalender i iPhonen som jag faktiskt tycker funkar riktigt bra, men i och med det nya jobbet så har jag fått ett helt nytt mailsystem plus att jag även jobbar med två riksdagsledamöter vars schema jag också ska ha koll på. Detta har gjort att jag gått tillbaka till den klassiska papperskalendern som ger bäst överblick. En köpt kalender kan ju se ganska tråkig ut när man köper den, men det finns ju bot för oss papperspysslare.

Jag gjorde även en kalender till min lillasyster Elin. Det jag har lärt mig är att de ska vara ganska enkla på utsidan för att de ska hålla året ut. Därför köpte jag en färdig inredning för 2011 i 20 x 20-format och gjorde egna yttersidor till den. Sedan var det bara att göra nya hål och montera ihop den. 

Elins nya kalender

2 kommentarer:

 1. hej sötnos!

  Men ooj!
  Det var hundra år sedan jag var här inne sist.
  Vilket fint bröllop ni hade! Och vad underbart vacker du var!! (fast..du är vacker till vardags åxå förstås!) *blink* :)

  Roligt å läsa lite om er dag!
  Och grattis till nya jobbet (lite i efterskott så här)

  Tack vännen för dina söta ord inne hos mej!
  *glad*

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Underbar kalender, stilren och snygg. Jag tycker det är charmigt med papperskalender, synd att så'nt försvinner mer och mer när allt sker genom datorer och andra elektroniska saker. Folk kommer väl inte att ha någon handstil snart...:)

  SvaraRadera