fredag 18 mars 2011

Stora händelser i livet

Vi har många vänner som gifter sig eller får barn nu. Det är otroligt härligt med alla lyckor och kärlekar överallt och det är spännande att få vara med när vännerna går igenom stora händelser i sina liv. Jag har inte mindre än tre vänner som ska få barn inom tre veckor. Helt sjukt, men väldigt roligt!

Änglaklocka "Lillasyster" som skickats till en vän

Vad härligt det är med kommunikation. Att prata med varandra. Att se varandra. Att lyssna. Jag och Robban har kommit in i en period där vi pratar väldigt mycket. När vi kommer hem från jobbet kan vi bara sitta och prata och prata och prata tills vi går och lägger oss. Vi gråter lite, tänker många nya tankar och skrattar en hel del också. Det började förra veckan när vi insåg att vi hamnat fel i balansen i vårt livspussel. Vi gjorde båda för mycket av sådant som vi egentligen inte vill och för lite av det som vi får energi av. Vi började båda få slut på energi och började bli utmattade. Men vi har hittat tillbaka igen bara genom att prata mycket med varandra. Att uttrycka hur man känner och få omtanke tillbaka är underbart och det får en att växa.   

Vi har pratat om hur vi ska hjälpa varandra att må så bra vi kan. Hur vi ska se varandra och vara närvarande så att vi kan stötta varandra när vi inte mår bra. Vilka mål vi vill uppnå tillsammans och vad som är viktigt i vår lilla familj. Det har vart en underbar vecka helt enkelt och idag känner jag mig starkare än på länge.

1 kommentar:

  1. va underbart att ha en sån relation och det är precis vad man behöver när livet går en annan väg än vad man hade tänkt sig. Kram

    SvaraRadera