söndag 8 maj 2011

Hemligheten avslöjas

Äntligen kan jag berätta vad det är som har gått och tagit nästan all min tid, kraft och energi på sistone. Jag har blivit husägare!! =) Skitläskigt och underbart på samma gång!

För ungefär fyra veckor sedan var jag och Robban på flera visningar en helg och helt plötsligt klev vi in i vårt drömhus. Vi har inte letat aktivt jättelänge, men vi har konstaterat att vi vill flytta ifrån vår lägenhet och få egen uteplats och större frihet. Ingen av oss är ifrån Stockholm, så vi kunde konstatera ganska snabbt att själva huset och närmiljön var viktigare område det låg i. Så sprang vi på denna nyproduktion i Vallentuna som vi blev förälskade i och som det dessutom var fast pris på, d v s ingen budgivning. Vi ägnade de nästkommande veckorna med att kontakta banker, räkna på utgifter och inkoster, få lånelöften, jämföra räntor och fundera på hur mycket pengar vi vill lägga på boende. Efter en del tårar och mycket pusslande insåg vi helt plötsligt att vi kommer att kunna köpa huset om vi vill, och då bestämde vi oss. I fredags skrev vi kontrakt och det är ju såklart skitläskigt och underbart på samma gång. Jag, som tog min examen samtidigt som jag jobbade och inte ens har studielån, tycker ju att det är riktigt läskigt att ta så stora lån, men jag tror och hoppas att det kan bli vårt livs bästa investering.

Den 15 juli är det inflyttning och vi får vara med och bestämma färger, luckor, knoppa, träslag, vitvaror och typ allt från början, vilket också är jättekul! Så här ser vårt fin-fina hus ut:

Läs mer och se fler bilder på huset här

2 kommentarer:

  1. Åh, så fantastiskt kul!!! Lycka till med allt!

    Nu hamnar du ju ganska nära mig - i grannkommunen! :D

    SvaraRadera
  2. Jätte fint hus, men går inte o klicka på länken för att se mer bilder...

    SvaraRadera