onsdag 8 augusti 2012

Plötsligt händer det!

Är det inte dags för ett nytt inlägg snart? Om det finns någon kvar därute som fortfarande kommer ihåg adressen hit så förstår jag att den frågan dykt upp ett par gånger sedan förra inlägget. Jag lovade mig själv att aldrig blogga i tvång, den stunden det inte var kul längre så skulle jag lägga ner det en stund. Och det var väl kanske det som hände, tillsammans med en massa andra omständigheter. Laddaren till min kamera försvann, vilket gjorde det jättetråkigt att blogga utan bilder, jag fick enormt mycket beställningar på smycket och bröllopsserier, jag tappade sugen på att vara kreativ och pyssla, jag fick ett nytt jobb som krävde uppmärksamhet. Och sist men inte minst detta:


Om allt går enligt plan så väntar vi en liten flicka i slutet på november! Det är vårt första barn och självklart har det tagit det mesta av mitt fokus de senaste månaderna. Jag var väldigt trött i början, men annars mår jag oförskämt bra just nu och längtar efter att denna lilla tjej ska komma till oss.

Så många olika omständigheter bidrog till bloggtorka. Men har jag inte gjort något kreativt alls under våren och sommaren? Jo, massor! Beställningarna på kort, smycken, böcker och bröllopsserier har rasat in under tiden så jag har haft mycket att göra, även om det kanske inte vart så mycket nytt.

Men det tänkte jag att det skulle bli ändring på nu! Efter en välbehövlig semester känner jag ett större sug än någonsin att både få utlopp för kreativitet och för att blogga! Och jag kan lova att detta inte kommer att bli en mamma-blogg där jag bara visar upp bilder på magar och bebisar hela tiden. Däremot kanske det kan bli en del bebis-relaterade kreativa alster, men men, jag hoppas kunna inspirera er ändå.

Känns skönt att vara tillbaka! Och jag kan börja med att slänga ut en fråga till er direkt: Vad vill se i bloggen? Vad letar du efter för inspiration? Tipsa mig gärna med en kommentar, så kommer de bästa idéerna belönas!

6 kommentarer:

 1. Det är så kul när det plötsligt dyker det upp inlägg i reader från en gammal bloggfavorit. Och med så härliga besked! Grattis!

  Jag gillar dina välskrivna inlägg om allt möjligt pyssel blandat med lite livsfilosoferande. Och även jag har en mage som växer, så gärna bebisrelaterande kerativa inlägg!

  SvaraRadera
 2. Vad spännande med en liten bebis i magen! :) Jag hoppas att du får fortsätta må bra och att du får tid och energi över till att blogga! Gillar att läsa din blogg - spelar ingen roll om det är pyssligt innehåll eller annat. Ta hand om dig och magen! :)

  SvaraRadera
 3. Grattis till det lilla miraklet! :)

  Jag har beställt de flesta av mina rullar på ebay och etsy, sök på japaneese washi tape så får du upp en guldgruva! :D Några är dock från YouDo också och de har jag köpt hos En liten butik i Mörrum. :)

  Om du köper några vore det ju skoj om du visar i bloggen vad du gör med dem! ;)

  SvaraRadera
 4. Grattis till magen! Så mysigt! Hoppas att du får behålla orken och må bra resten av tiden. Roligt med bebis/barnrelaterat pyssel, har själv två små tjejer (3 år resp 6 månader). Inspiration för barnrum är ju väldigt kul.

  SvaraRadera
 5. Vad härligt att se ett nytt inlägg här och grattis till den växande magen! Vad roligt!
  Jag vill gärna se och läsa om dina kort och smycken, du gör ju så mycket fint!

  SvaraRadera
 6. Grattis till bebis i magen!
  Vill se dina kort och smycken och allt annat kreativt du gör!
  Även kort på erat nya hus..

  SvaraRadera