lördag 17 maj 2008

Detaljer från hemmet

Den här veckan har det vart fullt upp på jobbet så jag har vart ganska trött på kvällarna när jag kommit hem. Därför har det inte hunnit bli så mycket bloggande, pysslande eller inredande, men det får vi råda bot på i helgen!

Vi har återigen lagt ut lite saker på Blocket och Tradera som vi ska sälja för att få in lite extra pengar så att vi kan fortsätta och göra klart i vårt vardagsrum. Nu är det mest stora saker kvar att få ordning på. Det första vi tänkte investera i är en snygg och häftig stereo. Jag vill ha en snygg som sitter på väggen och som har en hårdisk i sig som gör att man kan ladda den med låtar. Det skulle vara coolt! Tyvärr kostar de ganska mycket men jag tror verkligen att vi kommer att satsa på en sån. Det känns som om stereon har bilivt bortglömd nu för tiden, så då tänkte vi att den skulle få en comeback!Efter det kommer det att bli ett inköp av ett stycke platt-tv. Men det känns inte lika akut. Jag tror inte att man blir så mycket lyckligare bara för att TV:n blir platt, men det skulle vara snyggt i inredningssynpunkt att få bort tv:n litegrann.

Hur som helst, den senaste tiden har mest gått åt till att få till detaljer i hemmet och följande småsaker har fått flytta hem hit:

Blog Image
Fönsterlampor ifrån Åhlens. De här fina fönsterlamporna hittade jag på Åhlens. Jag gillar när det händer något med lampskärmen och den här har en blommöstrad struktur.

Blog Image
Fönsterskydd ifrån Lagerhaus. Vi bor på första våningen vilket resulterar i att persiennerna i badrummet nästan alltid är nerdragna för att slippa insyn. En dag tröttnade jag på att det alltid är så mörkt i badrummet och köpte ett insynsskyd. Nu är det alltid uppdraget och SÅ mycket ljusare och finare i badrummet.

Blog Image
Spotlight ifrån Light store. Jag hittade jättefina spotlights att ha i hallen över vår väggmålning. Perfekt och väldigt stilren.

Blog Image
Gardiner ifrån Hemtex. Oj, vad jag tycker att det är svårt med gardiner. Jag hade panelgardiner förut, men kände mig inte riktigt nöjd med dem. De kändes lite väl stilrena och "tunga". Jag visste egentligen inte om det skulle bli bra i vårt stora fönster med så här tunna gardiner, men jag köpte dem och chansade. Hela rummet känns luftigare och lättare! Perfekta nu under sommartiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar