söndag 10 oktober 2010

Bröllopskort på flaska

Vilken härlig helg det har vart! Det har verkligen gått i ett, men bara en massa roliga saker har hänt. I fredags kändes det som om vi ville fira lite extra, så helgen började med ett par goda glas bubbel. Sedan spenderade jag det mesta av kvällen i köket där jag bakade surdegsbröd och förberdde för- och efterrätt till lördagen. För igår fick vi nämligen fin-besök ifrån Karlstad! Det var goaste Helena och Mia med grabbar som kom till huvudstaden för att umgås. Vi hade en underbar dag och kväll tillsammans innan ljudnivån blev så hög att vi insåg att det var lika bra att fortsätta ute på stan. Vi kom inte hem igen förrän vid 04.00-tiden, så det blev en välbehövlig sovmorgon i morse.

Något annat som är riktigt roligt är att inte mindre än två av mina vänner har berättat att de är gravida under helgen. Jag är så otroligt glad för deras skull och det ska bli kul att följa deras resa! Det känns som om det går någon våg nu med vänner som både gifter sig och skaffar barn. Kul, tycker jag!

För ett par veckor sedan fick jag en beställning på ett bröllopskort som skulle gå i höstfärger. Det skulle dessutom sitta på en flaska och innehålla pengar, så det var bara att gnugga sina kreativa knölar. Resultatet blev en variant på ett flaskkort med en lite box där man kan sticka in pengar eller presentkort:

Kortet gick i vitt, guld och beige

Det gick i samma stil som brudparets hemsida där man använt snurklor

 Kortet påträtt på flaskan. På tagen kan man skriva vem presenten är ifrån.

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Läste i ett tidigare inlägg att du köpt skor i en butik där man fick välja själv hur dom skulle se ut. Undrar om jag får veta vilken affär det var? :-)

    SvaraRadera
  2. Absolut! Jag köpte de på Matildas Fest (http://matildasfest.dinstudio.se/) i Sundbyberg. Lycka till! /Lina

    SvaraRadera