onsdag 3 juni 2009

Hyllad i inredningsblogg!!

I ett tidigare inlägg visade jag upp några vinglasmarkörer som jag har gjort. I samband med att jag visade upp dem fick jag ett tips om att ansöka att få sälja dem på Signerat.se där nya formgivare kan sälja sina saker under gemensamt tak. Jag blev antagen till sidan och la in mina vinglasmarkörer där. Jag hade väldigt stora planer och tänkte göra massor med olika saker för att kunna sälja där. Tiden räckte väl inte till och jag  nöjde mig med mina markörer tills vidare.


Jag har inte tänkt så mycket mer på det sedan dess. Jag har sålt något set lite då och då, men igår hände något konstigt. Jag fick otroligt många ordrar på samma dag. Jag förstod ingenting, fram tills en pysselkompis frågade om jag sett att jag blivit kändis och skickade en länk. Det visar sig då att en av de största inredningsbloggarna i Sverige har hittat till sidan Singerat.se och av alla de flera tusen produkter som finns där så har de valt ut mina markörer och bloggat om dem. Och det var inga dåligt lovord! Titta själv! Går det att få bättre publicitet än så här?! Jag är så otroligt chockad och glad och det känns så konstigt att bli så uppmärksammad för något som jag inte har kämpat för eller bett om. Det bara kom av sig själv. Nu är jag verkligen sporrad att jobba vidare med formgivning och att kombinera två av mina passioner; smycken och inredning. 

Gå gärna in och kika mer på Signerat.se, det finns mycket kul där!

8 kommentarer:

 1. Jamen det var väl härligt?! Och dina markörer är sjukt snygga. Jag beundrade dem länge. :D

  SvaraRadera
 2. Grattis LinaK. Supersnygga markörer!

  SvaraRadera
 3. Grattis! va roligt!
  Dom är ju hur snygga som helst så det är inte konstigt att du får uppmärksamhet pga dom, väl förtjänat!

  SvaraRadera
 4. SÅ KUL!! GRATTIS!! Jag var av en slump inne på Signerat förra veckan och kollade runt lite. Såg dina vinglasmarkörer och tänkte "henne 'känner' ju jag!".

  SvaraRadera
 5. Gud va snygga Lina! Du är världens bästa! Fortsätt vara underbart kreativ!

  Varma kramar från Värmland =) Mia

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Grattis själv! Vad roligt med uppmärksamheten, såg kommentarerna, många tyckte att det var billigt (tips: gör en version som en vassare och höj priset lite, folk kommer vilja käpa ändå)

  Kommer till Sthlm den 14 juni. Saknar dej och er alla i sthlm, längtar tills vi får vina och middaga och afterworka och luncha och så hela sommaren ;-)

  Vad kul att du blir omnänd så mycket! Göra om En Liten Byrå till en Kreativ Byrå snart?

  Kram kram

  SvaraRadera