lördag 6 juni 2009

Vädret var med oss!

Vi hade turen med oss igår! Det såg allt annat än grillväder ut här igår och det var ett antal skurar som föll utanför fönstret igår. Men precis lagom till att grillen skulle tändas så blåste molnen bort, solen kom fram och det blev lite varmare i luften. Det är ju så kul att bjuda sina vänner på middag, men jag måste ju erkänna att man får lite prestationsångest över maten. Jag är själv väldigt dålig på att laga mat och de flesta av våra vänner är riktiga gourméer, men det är tur att de är tacksamma och äter det mesta. Konstigt nog blev maten igår heelt underbart god och vi blev lite förvånade själv till och med. Även i kväll får vi middagssällskap, så det är inte helt otroligt att vi gör en favorit i repris på delar av menyn.

Om inte maten är min starka sida, så älskar jag desto mer att duka och dekorera. Nu har jag bytt tillbaka till det turkos-vita i vardagsrummet och jag ska fota lite här hemma i kväll så ska ni få se hur härligt somrigt det ser ut. Turkost har verkligen hängt i länge som favoritfärg hos mig.

I förra veckan fick jag en ganska stor beställning på tackkort av en vän. Hon fick oväntad hjälp av sina kollegor en dag när hon fick ryggskott och nu ville hon tacka dem lite extra med handgjorda kort. Ett av de korten skapade jag efter MojoMondays skiss denna veckan och så här såg den ut:
Papers: Bazzill Cardstock Black, White. Papertrunk - JellyBean (Berry Blue)
Stamps: Doodle Factory - Squirt
Die Cuts: QuicKutz - Grass
Flowers: Bazzill

3 kommentarer:

 1. Jag är avis på era middagsgäster ikväll, och jag hade gärnat varit där med er! Det är alltid en lyx att komma till det alvikska palatset på fest och middag! Ha så himla kul ikväll! Vi ses snart, jag längtar.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättecharmigt kort! Gillar hur du har knutit bandet.

  SvaraRadera
 3. Vilket gulligt kort, älskar det motivet.

  Kram Jessica

  SvaraRadera