onsdag 10 juni 2009

Jag vill utfärda en varning!

Sitter nu återigen i underbara Karlstad där vi är tillbaka för ett nytt firande. I morgon tar nämligen min äldsta syster Elin studenten! Igår var det bal här och självklart fullföljde jag min plikt som storasyster och f d frisör att fixa i ordning henne i håret och lägga make up. Sedan är det ju väldigt populärt med en ingift(?) fotograf i släkten som dessutom tar jättefina foton och dokumenterar vart enda steg. I morgon är det alltså dags och 06.00 kommer det 30 stycken esteter hem hit på champagnefrukost. Det blir mysigt värre! 

Jag vill också passa på att utfärda en varning för i kväll. Då är det nämligen säsongsavslutning för  Grey´s Anatomy! Jag såg det avsnittet för ett par veckor sedan och jag har tänkt så mycket på det ända sedan dess. Det är något med den serien som verkligen går rakt in i mig och den är bland de absolut bästa som gjorts. Så ni alla som följer serien, ta fram näsdukarna och missa för guds skull inte avsnittet i kväll 21.00!! Och ni som inte har sett serien än (om det nu finns någon) - börja! Ni har massa med härliga timmar framför er. Någon som har provat att se om serien från början? Funderar på att göra det, men vill ju inte förstöra känslan jag har nu.

Jag kan avsluta med ytterligare ett beställningskort som jag valde att göra i retro-stil:

3 kommentarer:

 1. Hiii Din älsta Syster...snabbt var jag tvungen kolla din Profil ....och vilken tur Den tjejen har och ha eget stylist och fotografteam med sig...som är Så "unga" att dom ev kan få chans och få återuppleva sina minnen....
  Ha en skoj dag!
  Försöker knåppa i hop något till din utmaning......

  petraso

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbart med studenttider? Min bror tog studenten igår, riktigt roligt! och sjukt snygg var han i kostym också. Ingift? har jag missat ngt ;-)

  Vi ses snart! Kom på för ngn dag sedan när jag skulle fixa present till honom att jag ju givetvis skulle ha beställt ett coolt studentkort från dig. Men kom på det försent. Sorry! Nästa gång ska jag komma ihåg att göra beställningen i tid!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Mycket snyggt, mycket retro! Jag gillade kortet massor!

  SvaraRadera