onsdag 17 juni 2009

Vinnarna är dragna!

Nu ni! Nu vet jag vilka som har vunnit tävlingarna som jag har anordnat! Det kommer ni också att få reda på alldeles, alldeles strax... =)

Först vill jag bara tacka er som har vart med i någon eller båda tävlingarna! Jag är jätteglad att ni har hittat till min blogg och förhoppningsvis finner ni någon anledning att komma tillbaka hit igen någon gång då och då. Jag har fått väldigt intressanta utmaningar att sätta tänderna i och jag ska verkligen försöka att ta mig an dem allihopa, tänkte jag. Jag ska se det som mitt sommarprojekt! =) Så även om ni inte vinner så kanske jag kan ge er lite inspiration i alla fall...

Jättekul att se att ni har vart kreativa på olika sätt också, ni som valde att vara med i min färgutmaning. Jag har fått bland annat fått in kort, LOs, smycken och en altrad påse i de rätta färgerna. Färgutmaningar är något jag kommer att fortsätta med här i bloggen, så ni är väldigt välkomna att vara med och skapa med mig i valfritt material i fortsättningen också!

Men nu ska vi inte dra ut på det längre! Över till vinnarna som vinner 200 kr var i valfri pysselbutik! Så här gick lottningen till:


Jag gav varje tävling en varsin färg och skrev alla deltagare på lappar och sedan drog jag en lapp av varje färg. Vinnaren i Tävling 1 är:Ett stort grattis till dig och jag hoppas att du kommer att få se många fina dukningar i min blogg framöver som kan inspirera dig! Hurra Hurra Hurra!! Skicka gärna ett mail med din adress och i vilken affär du vill ha presentkortet så löser vi det så snart som möjligt!
Över till nästa tävling! Vinnaren i Färgutmaningen är:
Grattis Grattis till dig också! Underbara tolkningar av min färgutmaning! Skicka ett mail med din adress och i vilken affär du vill ha presentkort så löser vi det så snart som möjligt!

Det var allt för den här gången men jag hoppas att ni vill vara med på fler utmaningar!


2 kommentarer:

 1. Grattis till vinsterna! :)

  SvaraRadera
 2. Woooohoooo!!! :D

  Jag?!!! Fasen vad roligt - vad glaaad jag blir, vilken midsommarpresent!! :D

  Mailar dig när jag har klurat ut vilken butik det blir. ;)

  Ha en riktigt härlig midsommar - för det ska jag ha! :D

  *kramar*

  SvaraRadera