tisdag 18 augusti 2009

Årets kräftskiva

Jajamän! Kräftskiva är något som ligger mig extremt varmt om hjärtat eftersom man kan räkna med att den festen alltid levererar! Jag menar - underbara vänner, god dryck och världens godaste skaldjur kan ju bara inte gå fel! Vi har därför haft som tradition (kan  man säga tradition efter två gånger?) att ha en kräftskiva hos oss när mörkret faller på. Och inget undantag detta året. Inbjudningarna i år fick ett litet annorlunda utseende då Tettiz inspirerade mig att tänka lite outside the box. Inbjudningarna blev ganska enkla, men jag tror ändå att de fyller sitt syfte. Jag har precis läst Micael Bindefelds bok "FEST" och som han säger "om jag kan få gästerna att le redan när de öppnar inbjudningarna, så har jag lyckats!" Och lite så ska jag också börja tänka. 

Det blev en party-tuta ihopknuten med en tag som innehåller den nödvändiga informationen. Inte speciellt svårt eller krångligt alls.

Men det blev ju några stycken, så lite pill var det.

Det är några som frågat mig hur jag gjorde kortet med sedelfickan, och jag kommer maila en beskrivning till dem. Om det finns fler som undrar, så säg till så lägger jag upp beskrivningen här. Det samma gäller ju självklart allt annat som jag visar upp här i bloggen. Den är ju trots allt till för att inspirera till egen kreativitet!

3 kommentarer:

 1. Det var ju PRECIS så jag tänkte när jag skrev idén till dig - HUR bra som helst!!!! :D Riktigt snyggt och färgmatchat också.

  Kram,
  Tett

  SvaraRadera
 2. Håhå vad häftigt. :) Så vackra bilder du tar också.

  SvaraRadera
 3. Snyggaste inbjudan jag någonsin fått. Lina du är ett proffs. Kram

  SvaraRadera