fredag 14 augusti 2009

Veckomagasin...

Jo, jag vet... Mina blogginlägg börjar likna ett veckomagasin med långa inlägg, länge mellan varje inlägg och framförallt - Var är pysslet?! Jag får skylla mig själv att jag hade ett blogguppehåll i juli och att jag inte riktigt har kommit ikapp sedan dess. Det blir ju så väldigt få aktuella inlägg och mest om sånt som har vart, men samtidigt vill jag ju dela med mig om vad som har hänt mig denna sommar. Därför gör jag nu ett sista inlägg om min sommar och sedan kommer jag att börja lite mer som vanligt och blogga om kreativa saker.

Vad har vi hunnit med mer i sommar då, jag och Robban, förutom att bila genom Europa?

 • Vi har vart och hälsat på Helena och Peter på Resarö. OJ, vilket otroligt härligt hus och läge de har skaffat sig. Heelt otroligt. Robban var när att spontan-köpa huset bredvid...
 • En pickninck på Djurgården med Tessan och Per som sedan fortsatte på Grönalund där vi såg Orup och Lena Philipsson. Många 80- och 90-tals klassiker betade de av och de var riktigt bra. Tänk att man kommer ihåg alla texter till skivan "Orup 2" forfarande, trots att jag bara var 7 år när den kom ut.
 • Något som jag kan rekommendera alla som bor i Stockholmsområdet eller som är i Stpcholm på besök är att paddla kajak! Det gjorde vi i söndags. Som uthyraren sa: "Att paddla Kugsholmen runt är något man bara ska göra innan man dör". Jag ska vara ärlig och säga att jag inte riktigt förstod det stora i det när vi stod där på bryggan och försökte få på oss flytvästarna. Men vi gav oss iväg på en kvällstur ändå och det blev den kanske mest underbara kvällen på hela sommaren.
Vi hyrde K2 kajaker i Kristineberg och gav oss iväg österut mot Karlbergs Slott. Solen sken och när man väl fått in tekniken gick det faktiskt ganska bra att ta sig framåt. Det är klart att det var lite jobbigt för axlar och rygg, men inte alls i den utsträckning jag trodde innan.

Vi var ett tappert gäng på 6 stycken som gav oss av och det var perfekt. Vi hade även med oss en matsäck med kaffe och mackor så vi gick i land på en liten brygga vid Långholmen där vi tog en paus. Det var helt vindstilla och vattnet låg helt spegelblankt. Oj, ibland är ju Stockholm bara så vackert! Turen Kungsholmen runt är ca 10 km lång och kan varmt rekommenderas!

 • Vi har fått besök, både ifrån Umeå  och ifrån Boden i sommar
 • Jag har tagit en ganska lång pysselpaus, men när jag väl kom hem igen så flödade kreativiteten och jag har utvecklat mitt skapande genom att börja använda fler material. Mer om det här i senare inlägg.
 • Jag har gjort en hel del vinglasmarkörer, eftersom jag under sommaren har sålt en hel del genom Signerat.se! Det är så kul när man får ett mail med information om vem som har köpt och jag nu har jag gjort i ordning och förpackat ett gäng med markörer så att jag kan leverera direkt till kunden.

 • Och så till det kanske roligaste av allt! I lördags var det en toppenfin dag och jag och Robban åkte till vår badplats  utanför Ekerö som kallas för "Blå Lagunen". Där har man grävt en stor grop och man har grävt så djupt att grundvatten har kommit upp och därför är vattnet där alldeles grön-blått. Det är jättefint  där och dit tog Robban mig första gången när han skulle överraska mig med en dejt, för över 3 år sedan nu. Vi låg där och solade och vi gick ner för att bada. I vattnet går helt plötsligt Robban ner på knä och friar till mig! Självklart sa jag JA, så nu är vi förlovade och bröllop väntar nästa sommar! IIiiihh! =) Jag ska gifta mig! Vi pussades och kramades, och skrattade och grät där i vattnet och folk undrade nog vad vi höll på med (om det inte var uppenbart). Sedan gick vi och firade med god mat på Restaurang Kungsholmen och öppnade en fin flaska champagne när vi kom hem. Sedan satt vi och pratade långt in på natten om oss och vårt liv ihop och jag kan säga att jag somnade lite lyckligare den natten än jag någonsin gjort tidigare... 
Våra ringar är inlämnade på gravering än, men de här valde vi

4 kommentarer:

 1. Grattis! Vilket härligt frieri! :D

  SvaraRadera
 2. Åhhh, vad härligt! Stort grattis till förlovningen! :)

  SvaraRadera
 3. Åhh, visst är det en underbar känsla att förlova sig! Jag kommer ihåg känslan exakt (iofs var det ju bara 4månader sen) det är en speciell känsla! Niklas friade till mej och sen åkte vi till en juvelerare och jag fick välja ring...han vågade nog inte chansa och köpa en själv :D Lycka till med bröllopsplaneringen, det har visat sej inte vara det lättaste :D Kram från Charlotte (Kareliusson)

  SvaraRadera
 4. GRATTIS!!! Åh, vad roligt med stundande bröllop!! *myser* Det är en underbar känsla, det där, och jag förstår hur lycklig du måste känna dig nu.

  Tack också för besök och fina ord i min blogg - det gör mig glaaad! :D

  SvaraRadera