onsdag 18 november 2009

Bröllopsserie: Februari

Nu när jag själv ska gifta mig så har intresset för bröllopsinbjudningar ökat stort. Jag har provat en hel del färgkombinationer, vikningar, format, stilar och material, allt för att göra det lättare för oss att bestämma oss för vad vi vill ha. Trots att inte alla kort passar oss så blir jag lite kär i varje kort jag gör.

För några veckor sedan kontaktade en kompis till en kompis mig och berättade att hon skulle gifta sig i höst och frågade om jag hade lust att göra hennes inbjudningar. Hon gillar i och för sig att pyssla lite själv och ville gärna skicka ut handgjorda inbjudningar, men insåg att det både skulle bli bättre och vara skönt om någon annan gjorde dem. Eftersom detta är bland det roligaste jag vet och en riktig ära tackade jag genast ja och tog fram några olika kort utifrån hennes önskemål. När jag satt där och tog fram kort kände jag att jag gärna skulle vilja ha en bok med olika förslag på vikningar och färger så att jag lätt kan presentera mina idéer. Alla gillar ju olika stilar och det kan vara skönt att få något att kika på. Så jag slog mina idéer ihop och håller nu på att skapa en portfolio för mina bröllopsinbjudningar! Självklart kommer dessa inbjudningar att utökas till hela serier med förslag på festprogram, placeringskort, vigselprogram, menyer, servettringar, tackkort o s v. Men det får bli lite senare.

Jag har haft en månad i bakhuvudet när jag skapat kortet och utformat och döpt det efter det. Självklart blir alla bröllopsserier tillslut personliga och man kan kombinera färger, former och andra detaljer hur man vill, så det här är bara till för inspiration.

Först ut är februari! Jag har tänkt mig ett bröllop som går av stapeln på Alla hjärtans dag och valet av färgtema är svart, vitt, silver och rött.

Det här kortet kan användas som inbjudan och kuvert i ett om man vill. Kortet har fyra flikar som man viker ihop och fäster med ett band. Brudparets monogram pryder här bandet på baksidan av kortet.

Insidan består av texten som är utskriven på ett skimrande, vitt papper och i båda hörnen har jag embossat vintriga blomsterkvistar i silver.

Pappret består av kraftigt, strukturerat material och &-tecknet här är glansigt och silvrigt.

Så: Ja, jag tar jättegärna emot beställningar för bröllop eller fest och jag designar dina produkter helt efter dina önskemål. Kostnaden för produkterna baserar sig främst på ditt val av kort och räknas ut efter kostnaden för materialet. Skicka gärna ett mejl med dina tankar och önskemål så tar jag fram några förslag och kan ge dig ett pris efter det.

5 kommentarer:

 1. inbjudningarna är hur fina som helst!!!

  Nu när jag tänker efter..var det inte du som ville ha foton på min gästbok?
  OM det är så, please maila mig: petra.soderstrom81@gmail.com alt skriv ner din mailadress inne på min blogg så kommer bilderna inom kort!

  Må gott!
  KRAM Petra

  SvaraRadera
 2. Vilken fin superfin inbjudan! Smart ide att samla alla dina förslag i en portfolio.

  SvaraRadera
 3. Lina det syns att du brinner för detta!!Jätte vacker serie och det ska bli så spännande att se vad du kommer med härnäst! Keep up the good work!Snyggt med bandet med momogrammet på!
  Kramar Linapyssel

  SvaraRadera
 4. Underbara inbjudningskort! :D

  Har du skurit till kuvertkorten själv, eller är det köpta, färdiga stommar?

  Kram,
  Tett

  SvaraRadera
 5. så himla snygga inbjudningar. Blir jätteinspirerad.
  kram
  Nita

  SvaraRadera