söndag 29 november 2009

Julpyssel med glögg

Idag har det julpysslats i massor här hemma! Också drack vi lite glögg också. Det är få saker som går upp mot att träffa underbara vänner, äta och dricka gott och få pyssla tillsammans.

Glöggtunnan fick jobba hårt

Som jag skrev igår hade jag bakat lite igår till glöggen idag. Det bjöds på klassiska pepparkakor, rischoklad och lussekatter men också lite mer obeprövade kort som fudge, wienernougat och kolaklubbor. Jag tyckte att det mesta blev bra och det tyckte lyckligtvis nog mina gäster också eftersom det mesta gick åt. Självklart har jag pysslat lite i hemmet också, men de bilderna får vänta ett par dagar innan jag visar upp dem.

Första advent: Glögg, pepparkakor och lussekatter

Sedan var det ju självklart pysseldags. Och eftersom det var exakt ett år sedan jag introducerade mina vänner i pysslandet, så kändes det lite extra kul. Då, förra året, kommer jag ihåg att alla var lite osäkra, hade lite prestationsångest och vågade inte riktigt ta för sig. Men idag var det totalt tvärtom! Alla slängde sig över pysslet och gjorde julkort, paketetiketter, jul-tags och klädde tändsticksaskar. Kreativitet flödade med andra ord!

Det klipptes, tejpades, knöts, glittrades, limmades och stämplades för fullt

Tänk vad mycket roligare livet blir när man vet vad Cardstock, gluedots, distanskuddar, ProMarkers och Grodan är för något! =) Eftersom det kändes lite vemodigt när det gått ett år utnämnde jag mina pysslingar till officiella kortmakare och gav dem ett litet album med alla deras samlade verk som jag gjort i ordning under året. Riktigt lyckat!

Jag vet inte riktigt vad som hände, men något kreativt har hänt här! =)

Tack alla goa vänner för att ni kom och firade första advent med oss!

2 kommentarer:

  1. Åh vad mysigt det ser ut! Och jag måste bara fråga: VAR har du köpt tunnan??? *måste ha*

    SvaraRadera
  2. Så mysigt det ser ut! Såna vänner skulle man ha!

    SvaraRadera