söndag 22 november 2009

Promarker challenge

Oj, vad den här helgen gick fort! Det känns som jag har gjort hur mycket som helst, men samtidigt ingenting... I fredags kväll fick vi en besök av en kock som kom och lagade mat och myste med oss. =) Heelt underbart mysigt som vanligt och vad går upp emot en kväll i goda vänners lag? Igår blev det en hel del pyssel och som vanligt kunde jag inte hålla mig till ett projekt utan påbörjade flera på en gång. Att jag aldrig lär mig! Men dagen avslutades på en tapas restaurang där vi firade en förlovning. Idag vet jag inte riktigt vad jag har gjort förutom att träna och ätit tacos. Tiden springer förbi.

Jag har dessutom skickat ett gäng födelsedagskort under veckan som gått, men glömt att fota nästan alla =( men trots att jag inte kan visa upp dem här, så hoppas jag att mottagarna blir glada. Det är ju liksom det som är det viktigaste.

Men jag hittade något kul igår. En för mig helt ny tävling som handlar om att färglägga sina stämpelmotiv med mina favoritpennor ProMarkers. Man får en färgkombination eller skiss med ett tema som man ska följa och den här veckan skulle färgerna Burnt Umber och Marsh Green vara de dominanta. Ett kul sätt att göra en utmaning på tyckte jag, och eftersom det var längesen jag var med i någon tävling nu, så knåpade jag ihop ett bidrag:


Tävlingen heter ProMarker Challenge.

5 kommentarer:

 1. Hi Lina, what a gorgeous card. The image is adorable and your colouring is fab. The papers and ribbon are stunning. Thanks for joining us at PFP this week. Hope you can join in again soon :) Hugs, Denise x

  SvaraRadera
 2. Super gulligt kort! Önskar dig lycka till i tävlingen...verkar lovande!!!
  Kram Linapyssel

  SvaraRadera
 3. Gorgeous card Lina. Love the image you've used and the colouring also. Thanks for joining us this week at PFP. Hugs Michele x

  SvaraRadera
 4. what a cute card Lina
  thanks for joining in this week at PfP and good luck
  Debbi
  xx
  p.s I have some promarker candy up for grabs on my blog if you're interested

  SvaraRadera
 5. Gorgeous! This is a fab card, thanks for playing along this week at pfp.
  Barbara
  xx

  SvaraRadera