onsdag 13 oktober 2010

En mini-modell

Vilken respons jag fick på mina baby-converse! Jag har fått flera mail om dem och även många som jag stöter på frågar om man kan beställa dem. Visst, de är ju verkligen jättesöta, men grejen är ju att jag inte riktigt kan virka - än. Jag bara låtsas lite, tills jag har tränat upp mig. Min plan är att jag ska virka och virka och virka, tills jag blir duktig på det. Duktig på riktigt. Det är klart att jag kan virka ett gäng och dela ut till de som vill ha, men jag har inte riktigt kommit dit där jag känner mig bekväm att ta betalt för dem än. Jag ska bara träna lite först, så återkommer jag sen. Jag har dock tagit ett första, viktigt steg i min virkkarriär - jag har skaffa en modell. Jag menar, det är ju svårt att veta hur stora skorna ska vara i vilken ålder, vilka färger som gäller och vilket garn som är skönast, så man måste ju prova sig fram. Min modell är ett fullbordsproffs och har alltid det senaste i klädväg, så jag känner mig helt trygg med honom. Låt mig presentera Nils:


Nils provar sina blåa Converse

Det är toppen att få ha en modell som jag kan skicka produkter till för att testa innan jag ger mig ut på marknaden med dem. Det kan mycket väl hända att jag vill skaffa mig någon mer modell i framtiden, då jag har en hel del med idéer som kan bli verklighet. Känner du någon som skulle kunna vilja vara med och testa nya grejer, gärna bebis eller barn upp till 5 år, så hör av dig så sätter jag ihop en lista på intresserade som jag kan höra av mig till när det närmar sig.



Blå baby-converse

3 kommentarer:

  1. Hej Lina!
    Hoppas allt ær bra! Ja super søta dom dær Conversen ju :)
    Ja om du vill ha en modell som inte behøver bo i Stockholm så vill gærna Selma stælla upp!! ;)
    Ha det gott! kram
    Sara

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du har blivit en virkare!!
    Lille H ställer även han upp som modell
    kram M

    SvaraRadera
  3. Hej Lina! De är verkligen supersöta!! Ellen-karamellen ställer gärna upp som modell:)Hoppas att ni har det bra och att ni njuter av äktenskapet:) Kram Anna Rinnemo

    SvaraRadera