tisdag 22 februari 2011

Deltävling 2

I helgen satt jag och Robban och funderade på när vi senast var sjuka. När vi inte ens kunde komma på när det var så funderade vi på om vi blivit imuna mot baciller och bakterier. Men tji fick jag. Efter en kort men hemsk släng av magsjuka igår sitter jag nu hemma idag och kurerar mig. Det var därför deltävling 2 blev sen, men jag hoppas att ni hänger på ändå. Tack för alla som deltog och vad kul att det finns saker som ni uppskattar med min blogg! Det tar jag till mig och kommer att fortsätta med i utvecklingen av bloggen. Vinnare av deltävling 1 presenteras i ett senare inlägg.

Deltävling 2
Pris: Ett set med vinglasmarkörer
Fråga: Vad önskar du att jag skrev/visade mer av i min blogg?

För att tävla om ringen svarar du på ovanstående fråga genom en kommentar till detta inlägg. Tävlingen är aktiv fram tills dess att nästa deltävling läggs upp under torsdagen den 24/2. Alla som är med i minst 3 deltävlingar är också med i den stora finalen. Kom igen nu! Fler fina priser väntar!

7 kommentarer:

 1. Lite mer kort på kort som du gör och även mer på smycken..

  SvaraRadera
 2. Duknings- och dekorationstips och hemma-hos-bilder! Av det man fått se från ditt hem på bloggen så vet man att du har ett öga för detaljer, så det skulle vara kul att se mer inredning.

  SvaraRadera
 3. Skulle vilja se mer av dina kort och inredningstips!

  SvaraRadera
 4. Eftersom jag hittade hit genom ditt inlägg om Lyckopillerburk så vore lite mer "Scrappinginlägg" kul. Men även dina fina smycken är kul att se, har på senare tid fått upp ögonen lite mer för silver och dina smycken är så himla fina! Och den där tekule-grejen du gjorde var ju också suverän ju!

  SvaraRadera
 5. Det är alltid roligt att se dina idéer komma till liv! Inredningstips och sånt är alltid väldigt spännande att läsa om.. och jag gillade dina som du la upp förut. Sen självklart dina kort! =)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker om dina inlägg om korttillverkning och smycken, alltid vackra bilder och mycket inspirerande. Men jag uppskattar nog ändå mest dina funderingar om allt möjligt i livet, så ännu mer sådant kanske!
  Sedan måste jag säga att jag gärna ser att du fortsätter med dina välskrivna, lite längre inlägg, än att de blir ofta, många och korta.

  SvaraRadera
 7. Du har en fin och inspirerande blogg och gör så mycket fina saker. Även om du själv har en svacka i pysslandet kanske du skulle kunna tipsa om idéer du stöter på, som du själv sparar ner i din insirationsmapp. Gärna inredningsdetaljer på olika teman. Dukningar, blomsterarrangemang, servettvikningar. Tycker dina glasmarkörer är jättefina, kanske går att kombinera med servettringar på samma tema?
  Lina L

  SvaraRadera