lördag 19 februari 2011

Tävling!

Nej, nu är det dags att få upp aktiviteten här i bloggen tycker jag! Finns det någon som kan vara intresserad av att vinna lite smycken? Jag tänkte inte göra det speciellt svårt för er. Jag ställer en fråga och ni svarar. Hur enkelt som helst! =) Jag vill ju skapa en blogg som många läser och blir inspirerade av och därför kommer mina frågor kretsa kring det. Tävlingen består av flera deltävlingar och en stor final. Det kommer en ny fråga (tävling) var tredje dag och du har chansen att delta i den fram tills en ny fråga (tävling) har kommit upp. Varje deltävling har ett pris som slumpas fram bland de som har deltagit och alla som vart med i minst 3 deltävlingar kommer också att vara med i den slutgiltiga finalen där extra fina priser väntar. Kan det vara något? Vi provar så får vi se!

Deltävling 1
Pris: En budskapsring i äkta silver - Ab imo pectore (Av hela mitt hjärta)
Fråga: Vad uppskattar du mest med min blogg?

För att tävla om ringen svarar du på ovanstående fråga genom en kommentar till detta inlägg. Tävlingen är aktiv fram tills dess att nästa deltävling läggs upp under måndagen den 21/2. Alla som är med i minst 3 deltävlingar är också med i den stora finalen. Kom igen nu! Fler fina priser väntar!

13 kommentarer:

 1. Hej!

  Kul med tävlingar, framförallt med så fint pris! Och detta är också första gången jag kommenterar i din blogg, tror jag bestämt.

  Det jag uppskattar mest med din blogg är, bortsett från inläggen om hur du uppfattade de olika delarna från ditt bröllop (som jag gillar jättemycket), är att du skriver personligt, du har fina och vältagna fotografier, och så bjuder du på en himla massa fina tips och idéer som inspirerar.

  SvaraRadera
 2. Ärlighet - och med det menar jag: seriös men ändå personligt innehåll, välskriven, genomtänkt och sprider kärlek.

  SvaraRadera
 3. Personliga erfarenheter med guldkant! (även om jag redan är gift) Man kan ju greja fester ändå!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag gillar just den här "spretigheten" som du skrivit om tidigare - att du har med pyssel och smycken och personliga funderingar! Det blir liksom aldrig enformigt att läsa.

  Dock är jag dålig på att ge kommentarer... Ska försöka bättra mig! ;)

  SvaraRadera
 5. Det jag gillar med din logg är dina inlägg som är skrivna med sann äkthet och välformulering. Du skriver vad DU vill och inte vad ALLA ANDRA vill läsa. Det är suveränt tycker jag. Dessutom är ju dina bröllopsinlägg helt fantastiska!

  SvaraRadera
 6. Jag älskar dina inlägg om erat bröllop och sen tycker jag om att se det du skapar. Kram

  SvaraRadera
 7. Jag läser din blogg för att du skriver så intressant och välformulerat. Det är en härlig blandning mellan jobb och fritid, smyckestillverkning och personliga funderingar. Dina bilder är alltid så fina och genomtänkta.
  Jag känner igen mig lite i dig, kanske har vi samma drömmar och är i samma skeden i livet. Eller så ligger du lite före, inspirerad blir jag i alla fall!

  SvaraRadera
 8. jag tycker mo att den är så "ren" och snygg, lätt att hitta det man söker eller vill kika lite extra på just den gången man är inne. (För många besök blir det ju eftersom man inte hinner med att kolla på allt vid ett besök bara)

  SvaraRadera
 9. Har precis hittat hit och älskar ditt sätt att berätta om ert bröllop samtidigt som du smyger in tips och trix och massa kreativitet! Med ett väntande toastmasteruppdrag är dina erfarenheter guld. Härligt att se att du har det så bra :)

  Massa kramar

  SvaraRadera
 10. Oj, sorry - glömde skriva att skywalker-signaturen är Anna Andersson ;)

  SvaraRadera
 11. Jag tycker allra best om att se bilder på det du skapa och läsa dina tankar kring dina alster.

  SvaraRadera
 12. Att du beskriver tankarna och processen bakom det färdiga resultatet, oavsett om det gäller smyckestillverkning eller bröllop. Alltid kul att läsa om hur någon annan tänker./Malin

  SvaraRadera
 13. Det jag gillar med din blogg är ditt sätt att inspirera med det du gör! Du skriver personligt på ett sätt som man lätt kan ta till sig av.. Diggar dig som tusan! =)

  SvaraRadera