torsdag 24 februari 2011

Deltävling 3

Jippie! Vad bra ni är! Jag får en massa bra tips och sjukt mycket idéer till bloggen! Tack alla som deltar i tävlingarna. Nu kör vi vidare med tävling 3 tycker jag och för er som har vart med i de två tidigare tävlingarna så kvalificeras ni direkt till finalen om ni även är med i denna. Jag kan också passa på att säga att detta är tävling 3 av 5 så det finns chans för er som kikar in här första gången att ännu vara med i 3 deltävlingar. Alla vinnare presenteras efter deltävlingarna har avslutats.

Deltävling 3
Pris: En Änglaklocka med valfri färg på pärlorna och text på hjärtat (max 6 bokstäver).

Fråga: Vilken är din favoritblogg och varför?

För att tävla om ringen svarar du på ovanstående fråga genom en kommentar till detta inlägg. Tävlingen är aktiv fram tills dess att nästa deltävling läggs upp under söndagen den 27/2. Alla som är med i minst 3 av 5 deltävlingar är också kvalificerade till den stora finalen med ett extra fint pris. Kom igen nu! Fler fina priser väntar!

12 kommentarer:

 1. Jag tycker faktiskt att din blogg är min favorit. Inte för att fjäska utanför att du verkar vara en riktigt jordnära tjej, sunda värderingar och så skänker du inspiration via dina smycken och alster!

  SvaraRadera
 2. Monas universum: http://monasuniversum.blogspot.com/

  För att hon uppdaterar ofta, skriver roligt, har en skön blandning i det hon skriver. Just att bloggen uppdateras ofta är något som alla mina favoritbloggar har gemensamt.

  SvaraRadera
 3. Oj, den var svår! Det beror ju lite på vad jag är ute efter förstås. När det gäller scrapbooking så ligger http://paradises.blogg.se/ väldigt bra till.

  När jag läser om träning så är det nog http://candydarling.shapemeup.se/ som gäller.

  När jag vill få sminkinspiration kikar jag in på http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

  Har lite bloggtips i ett inlägg här: http://smid.blogg.se/smidsfashion/2011/february/blogg-tips.html

  Svårt att bara välja en...

  SvaraRadera
 4. oj vilken svår fråga...för mig är det Meljen's Designs DT Blog http://meljensdesignsdt.blogspot.com/ där kan man få inspiration i scrapbooking och dessutom få freebies en gång i veckan!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Svår fråga, om man måste välja en. Själv har jag en bloggrunda jag kollar runt dagligen. Men för att nämna endast en och inte din blir det: howaboutorange.blogspot.com
  Helt underbar blogg med massa inspiration för en som är intresserad av design, pappers och textil. Uppdateras ofta med nya glada idéer. Färgstarkt.

  SvaraRadera
 6. Jättesvårt att välja bara en, jag har minst tre som jag räknar som favoriter. Men trendenser.se är värd att nämnas. Den är välskriven, uppdateras frekvent inom ett av mina stora intresseområden, nämligen design och inredning. Och så är det bra bilder av hög kvalitet.

  SvaraRadera
 7. Jag läser många bloggar, men den jag blir gladast av nya inlägg ifrån är ilsefin (webtrotter.se/ilsefin/). Personligt, välskrivet, bra blandning mellan slöjd och annat.
  hon uppdaterar inte så ofta, men destå mer läsvärt!
  Annars gillar jag underbara clara, med kloka åsikter, mycket pyssel och många uppdateringar.

  SvaraRadera
 8. Åhå, vad händer här? Har följt din blogg i över ett år, men medan du var på Bali glömde jag bort dig, förlåt...
  Och när man kikar in igen är det tävling på G, och jag vill vara med!
  Min favoritblogg är http://mikaelarudhner.blogspot.com/
  Där är jag varje dag, där är det alltid något nytt. Ibland är det jag...eftersom hon fotade mitt bröllop!!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 9. Då ja gillar scrapbooking och kortmakeri så är http://muffinspyssel.blogspot.com/ min favvoblogg..

  SvaraRadera
 10. Favoritbloggar kommer och går tycker jag. En blogg som hittade för några månader sedan är nog min favorit för tillfället: http://ellasinspiration.blogg.se/
  Fina bilder och inspirerande pyssel och dukningar för hemmet. Just nu är jag väldigt sugen på att tillverka en liknande lampa som i detta inlägg: http://ellasinspiration.blogg.se/2011/february/budget-eller-lyx-loppis-vs-nytt.html#comment

  SvaraRadera
 11. Jag har lite olika favoritbloggar, det varierar. Men en blogg som jag gillar mycket är http://thesartorialist.blogspot.com/ för att bilderna är så härliga! Annars är jag väldigt underhållen av Schulmanfamiljens alla olika bloggar då främst Alex (http://blogg.aftonbladet.se/schulman), hans sätt att skriva är riktigt bra. Väldigt roligt att följa hans kommentarer då folk inte riktigt förstår när och om han driver med en. =)

  SvaraRadera
 12. Favoritblogg just nu är: http://tradgardsflow.blogspot.com/ Jag gillar den för att det är härliga, färgglada och inspirerande bilder tagna av en duktig fotograf./Malin

  SvaraRadera