måndag 28 februari 2011

Deltävling 4

Usch och fy vilken vecka det har vart! Den började med två dagars magsjuka, när jag väl återhämtat mig från den så väntade 2 dagar med så mycket halsont att jag inte fick ner en matbit. I fredags vaknade jag för första dagen utan halsont, men då hade jag ont i hela kroppen istället. Febern kom som ett brev på Posten (eller ja, lite snabbare än det) och hela helgen har jag vart sängliggandes med frossa och värk. Jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk nu och det känns som jag har betat av det mesta. Idag är jag feberfri men är igenkletad med snor. Hur mycket kan få plats där i lilla näsan? Förhoppningsvis får jag sova ordentligt i natt så jag är på benen i morgon igen.

Tack för alla inspirerande bloggtips! Det har vart jättekul att kolla in era länkar på bloggar ni gillar och även jag har fått ett par nya favoriter. Tävlingen går vidare med den näst sista deltävlingen. Alla vinnare presenteras efter deltävlingarna har avslutats.


Deltävling 4
Pris: En budskapsring i äkta silver - Aldrig Ensam

Fråga: När och hur hittade du till min blogg?

För att tävla om ringen svarar du på ovanstående fråga genom en kommentar till detta inlägg. Tävlingen är aktiv fram tills dess att nästa deltävling läggs upp under onsdagen den 2/2. Alla som är med i minst 3 av 5 deltävlingar är också kvalificerade till den stora finalen med ett extra fint pris. Kom igen nu! Fler fina priser väntar!

11 kommentarer:

 1. Jag hittade länken hit i slutet av 2009 när du uppmärksammade Frida på trendenser med din första thursday tribute. Din blogg hamnade direkt i min google reader, jag fastnade för blandingen och de fina korten, och såklart för ditt hyllningsintiviativ, speciellt att det var så genomtänkt gjort med de handgjorda korten du skickade.
  Jag saknar dina thursday tribute, men förstår att det tar mycket tid. Kanske kan du skicka ut någon då och då när andan faller på!

  SvaraRadera
 2. minns tyvärr inte exakt när jag hittade dig men det var nog via trendenser-blogget. sen följde jag din för att du hade en skön blandning av bilder och text ur vardagligt perspektiv utan att vara alltför privat

  SvaraRadera
 3. Jag hittade hit genom en vän till dig, fick ett kort gjort av dig på min födelsedag! Det var lite mer än två år sedan nu och jag är fast!

  SvaraRadera
 4. Genom www.krumelurkonst.blogspot.com då hon hade blivit hyllats av dig. Kikade in hos dig, förstås, och har sen dess läst även din blogg!

  SvaraRadera
 5. Jag minns inte när jag hittade hit, men tror att det var i samband med dina tributes. Följde nog länken i bloggen hos någon av de du hade hyllat. Misstänker att det var badanka, men det kan ha varit någon annan scrappare/kortmakare också. Malin

  SvaraRadera
 6. Jag hittade hit, för ca två år sen, när jag sökte inspiration till kort. Jag blev fast på en gång! Jag gillade dina thursday tributes, dina fina kort i övrigt och sättet du skriver. Sen dess har det tillkommit otroligt mycket mer, smycken, bröllopskorts serier och dina egna tankar och tips kring ert bröllop.

  SvaraRadera
 7. Jag hittade hit första gången i kväll via forumet pyssel.net. Letade efter utmaningar där och hittade länken till din blogg. Nu ska jag kika lite här och där och visst vore det kul att vinna ring!

  SvaraRadera
 8. Hm, svår fråga denna gång ju! Vet faktiskt inte hur jag hittade hit, men jag vet att jag på något vis kom till ditt inlägg med Lyckopillerburken. Det är länge sedan nu, men jag la dig bland mina favoriter direkt och sedan dess har jag följt dig regelbundet!

  SvaraRadera
 9. Oj, det var svårt! För något år sedan, länkat från någon inredningsblogg.

  SvaraRadera
 10. Jag tror att det var för ca 1,5 år sedan, när jag letade efter handgjorda smycken...eller så var det genom http://muffinspyssel.blogspot.com/...

  SvaraRadera
 11. Jag hittade dig på pyssel.net men då hette du ju LinaK ;) :)

  SvaraRadera