onsdag 24 mars 2010

Smycken med läderband

Fy bubblan för att börja träna igen efter ett uppehåll! Det känns som om hela kroppen skriker att något är fel under styrketräningen och man känner verkligen att det var längesen. Igår var det verkligen ingenting kul med mitt bodypump-pass. Shit vad ont det gjorde och vad jobbigt det var. Men lika jobbigt som det var igår, lika skönt vet jag att det kommer att kännas om ett par veckor när kroppen känns med igen och man kan känna hur mycket starkare man blir för varje minut. Nu ska toppformen fram! =)

Annars är det en hel del smyckesbeställningar nu. Jättekul! Jag ska försöka att hinna lägga upp lite bilder på de beställningar som går iväg här emellanåt. Nu till våren och sommaren är det många som beställer sina armband och halsband med läderband verkar det som. Här är några som gått i väg de senaste veckorna:

Ett halsband på läderrem med barnens namn


Ett armband med läderband som present till sin kära


Ett budskapshalsband på läderrem: Ex Animo betyder Från hjärtat

4 kommentarer:

 1. Träna ja.....har varit snuvig och på semester så jag vet vad som väntar när tränings skorna åker på!!!Ingen prommenad i parken de första gångerna!! Vilka vackra smycken!!!! Ska strosa runt lite här och se vad du gjort på sistone!! Hoppas att allt är väl!!

  SvaraRadera
 2. Älskar det första halsbandet! De ska jag komma ihåg :) Har du tagit bort dig på Signerat förresten? Hittar dig inte där...

  SvaraRadera
 3. Jag är visst senil! Hoppade ju in hit för att tacka så hemskt mycket för det fina kortet men det glömde jag när jag såg dina fina smycken... Tusen tack, söta du!
  *kram*

  SvaraRadera